Skocz do zawartości
krzys72

Cuckoldowe wesele

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już jestem po ślubie, ale dzięki tej opowieści naszła mnie pewna fantazja. Otóż wesele było by całkiem normalne z tym tylko, że śswiadkami nyło by dwóch wcześniejszych chłopaków, kochanków panny młodej. Ja oczywiście cały czas w moim pasie cnoty. W nocy poślubnej zaś mogła bym tylko w potrzebnych sytuacjach pomagać całej trójce złożonej z mojej żony i jej kochanków. Pomagać oczywiście tylko ustami niezależnie czy to mojej ukockhanej, cz jej chłopakam. No chyba, że trzeba by im było coś podać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rogacz

Mam taką fantazję - chciałbym wziąć ślub z jakąś gorącą hotką. Na prywatne przyjęcie weselne byliby zaproszeni sami faceci, którzy wiedzieliby, po co tam przyszli - żeby przelecieć moją świeżo poślubioną żonę. Ja miałbym na sobie męski pas cnoty - od momentu ślubu miałbym obowiązek chodzić w nim stale, a kluczyk od niego oczywiście znajdowałby się w dyspozycji mojej gorącej żony. Ale wracając do wesela - po kilku kieliszkach moja żonka zaczęłaby uderzać w ślinkę z poszczególnymi gośćmi, oni w tańcu bezceremonialnie wkładali by jej ręce między fałdy ślubnej sukni, docierając aż pod koronkowe majtki i wkładając jej palce w cipkę. Żonka nie starałaby się niczego ukryć, wiła by się pod ich dotykiem z rozkoszy, a inni weselni goście obserwowali by ją z rosnącym podnieceniem, spoglądając na mnie kpiąco. 

Goście i moja żona byliby coraz bardziej podchmieleni, zaczęłyby puszczać wszelkie granice. W pewnym momencie moja zmęczona tańcem żona usiadłaby na kanapie obok jednego z zaproszonych gości i prawie natychmiast, patrząc mi przy tym głęboko w oczy, sięgnęłaby do jego rozporka, wyjęłaby przywodzenie i zaczęła robić mu loda. W tym czasie inny z gości podwinąłby jej z tyłu ślubną suknię, odsunąłby majtki i wbił się w nią od tyłu. Obaj wystrzeliliby jednocześnie, ocierając sobie po wszystkim członki o jej ślubny welon, a żona obdarzyłaby mnie długim pocałunkiem, przekazując w ustach część spermy, której nie zdążyła połknąć, a potem kazałaby wylizać do czysta swoją szparkę. "Liż, liż, do czysta, zostało jeszcze wielu gości do obsłużenia. W końcu to moja noc poślubna" - powiedziałaby ze śmiechem, Na tym przyjęciu miałby ją każdy z gości, każdy poza mną. na koniec żonka powiedziałaby do mnie: "podobało się? Lepiej, żeby się podobało i żebyś się przyzwyczaił, bo teraz już tak będzie zawsze"...

Podnieca

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre to, moja wyobraźnia podsunęła mi już kilka ,,scenariuszy,, jak mogłoby to wyglądać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odważnie, wydaje mi się że to jest możliwe ale jako zainscenizowana zabawa, ale ze ślubem....co na to ksiądz.

Ksiądz by się przyłączył używając swojego kropidła....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na takie wesele to i zabawy inne. Panowie siedzą na krzesłach. Członki wystawione i w gotowości bojowej. Panna młoda tańczy wokół do muzyki, oczywiście bez majtek pod suknią. Gdy muzyka przestaje grać biegnie do najbliższego krzesła i nadziewa się na pal. Jest ruchana aż ponownie usłyszy muzykę. Kto tryśnie dostaje kielicha.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjazd limuzyną. Bramka. Pan młody wychodzi z butelkami wódki. Ale tak sprawy nie da się załatwić. Wraca po młodą, otwiera przed nią

drzwi, pomaga wysiąść i prowadzi za rękę do szlabanu. Zsuwa jej białe koronkowe majteczki do kolan i zarzuca suknię ślubną na plecy. Młoda opiera się o maskę limuzyny. Młody odchodzi na bok i cierpliwie patrzy jak każdy z gości zaspokoi się w jej szparce. Naciąga majtki na zruchaną i ociekającą cipkę. Wsiadają i mogą przejechać dalej.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja fantazja to jakaś taka wspólna rocznica ....

rocznica w związku cuckold.

zaaranziwac odnowienie ślubów gdzie znajomi nie wiedza o naszych preferencjach .

a np fotograf lub filmowiec jest w temacie i jakiś lub jacyś stali kochankowie ( pełne zaufanie musi być ) 

impreza i potem wyjazd na sesje lub impreza i koniec zabawy i ja wnoszę na rękach zonke do pokoju hotelowego i czeka na nią kochanek  

iddahe mu ja i grzecznie odsuwam się w kat aby nie przeszkadzać  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, mindaugas pisze:

Można to zrealizować w ramach zlotu!?

Zorganizuj zlot w którego ramach będzie to można zrealizować. Pozdrawiam :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...