Skocz do zawartości
Achilles77775

Nowy na forum :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam ochotę na spotkanie i dobry seks, a Ty?

noo facet z teraz to żeś poleciał ..... :facepalm:  a zapowiadało się sympatyczne powitanie....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem czekamy na ochotę  :P a czy jestem szybki...w piłkę nożną gram w ataku więc wydaje mi się że tak  :P żartuje oczywiście.  :) nie ma co owijać w bawełnę, wolę kawę na ławę od razu niż pisać tysiące wiadomości...

:D

To jest forum internetowe, tu się pisze tysiące wiadomości:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest forum internetowe, tu się pisze tysiące wiadomości:)

Ktoś tutaj na żartach się nie zna  :P Wyluzuj. Ja wolę być konkretny niż pisać tysiąc wiadomości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy na co masz ochotę i czy w ogóle masz ochotę? :)Ja mam ochotę na spotkanie i dobry seks, a Ty? :)

No kawalerze drogi, teraz to polecialeś z grubej rury...

Wydajesz się konkretnym facetem, więc jest nas dwóch. Nie będę ukrywał też mam ochotę, możemy się więc umówić. Wchodzisz w to?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fakt pisanie jest męczące, fiuta na ławę i.........................................tylko liczyć, chętne ;)

a w między czasie można się napić :polewaj:

no już mi zaimponowałeś podejściem

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No kawalerze drogi, teraz to polecialeś z grubej rury...

Wydajesz się konkretnym facetem, więc jest nas dwóch. Nie będę ukrywał też mam ochotę, możemy się więc umówić. Wchodzisz w to?

Czy to było z grubej rury?! Nie sądzę :) Po prostu lubię ludzi konkretnych, którzy wiedzą czego chcą i potrafią o tym mówić a nie pisać tysiące wiadomości jak małe dzieci. Jestem konkretny, tamten wpis o tym świadczy i cieszy mnie to bardzo, że jest nas dwóch :) Powiedz mi tylko proszę, na co możemy się umówić/wyjaśnij, żeby nie było potem nieporozumień/? :)

fakt pisanie jest męczące, fiuta na ławę i.........................................tylko liczyć, chętne ;)

a w między czasie można się napić :polewaj:

no już mi zaimponowałeś podejściem

Teraz Zbyszku pojechałeś :P nie jest męczące ale po co, jak od razu można przejść do konkretów, przecież nie jesteśmy nastolatkami :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz Zbyszku pojechałeś :P nie jest męczące ale po co, jak od razu można przejść do konkretów, przecież nie jesteśmy nastolatkami

nie wróżę Ci tu świetlanej przyszłości.....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wróżę Ci tu świetlanej przyszłości.....

nie musisz tego robić i tak nie wierzę we wróżki :P

Pozdrawiam

Witaj :)

Ja z chęcią dotrzymałabym Tobie kroku, ale nie ogarniam tak szybkiego tempa  :list:   a i daleko do Ciebie, ja stara już jestem i mogę nie zdążyć przed innymi chętnymi    :-P   :lach:

Czyżbyś był bratem  "antycznego herosa" szybki i boski Achillesie?   :facepalm:

Witaj

Dokładnie tak, jestem jego wcieleniem...no cóż, z przykrością to przyjmę. Dla mnie nie jesteś stara, ale skoro tak się czujesz...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodaj więc swoje ogłoszenie, w stosownym dziale, i być może znajdą się amatorzy na taką formę nawiązywania znajomości;-) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodaj więc swoje ogłoszenie, w stosownym dziale, i być może znajdą się amatorzy na taką formę nawiązywania znajomości;-) 

Rozważę Twoją propozycję, dziękuje.

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...