Skocz do zawartości
Achilles77775

Nowy na forum :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :)

Powoli, w miarę możliwości czasowych, będę uzupełniał konto, na razie jest ono puste. W skrócie...młody/przynajmniej tak się czuje :), aktywny, pełen życia i pomysłów, z uśmiechem na twarzy idę na przód. Znalazłem się tutaj aby urozmaicić swoje życie erotyczne o nowe doznania i pomysły. :) Zapraszam Wszystkie Panie, Pary do rozmowy. Odpowiem na kazde pytanie.

Pozdrawiam

Achilles :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy, i zapraszamy do spełniania się jak i również dzielenia wrażeniami i doświadczeniami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy, i zapraszamy do spełniania się jak i również dzielenia wrażeniami i doświadczeniami.

Dziękuje za odpowiedź i przywitanie :) Mam nadzieję, że tak będzie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj i baw się dobrze. Pozdrawiam :)

Witam :) Dziękuje za miłe przywitanie na forum. :) Może pomożesz mi w tej dobrej zabawie, co? :) Pozdrawiam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może pomożesz mi w tej dobrej zabawie

zależy co przez dobrą zabawę rozumiesz ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zależy co przez dobrą zabawę rozumiesz ;)

To zależy na co masz ochotę i czy w ogóle masz ochotę? :)

Ja mam ochotę na spotkanie i dobry seks, a Ty? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy na co masz ochotę i czy w ogóle masz ochotę?

czy mam ochotę to się okaże a na co mam ochotę to będę wiedzieć jak już ochota się znajdzie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Ja mam ochotę na spotkanie i dobry seks, a Ty?

A to ty taki szybki lopez jesteś?:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy mam ochotę to się okaże a na co mam ochotę to będę wiedzieć jak już ochota się znajdzie

Cześć,

A to ty taki szybki lopez jesteś? :)

Zatem czekamy na ochotę  :P a czy jestem szybki...w piłkę nożną gram w ataku więc wydaje mi się że tak  :P żartuje oczywiście.  :) nie ma co owijać w bawełnę, wolę kawę na ławę od razu niż pisać tysiące wiadomości...

:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...