Skocz do zawartości
krzys72

Podniecanie językiem bulla w trakcie stosunku z żoną

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Damiano pisze:

Pewnie tak, ja niestety nie doświadczyłem tego i nie wiem czy się uda ale jest to podwójne podniecenie sam widok cipki jak i kutasa który się zatapia w niej

Podzielam zdanie. Widok sporego kutasa, który rozciąga cipke zony musi byc niesamowity. I jednocześnie widok grymasu rozkoszy na jej twarzy

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tym bardziej taka żona która nie miała w sobie nic wiekszego poza fiutkiem męża

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.02.2020 o 22:27, Parawaw3847 pisze:

to tez jedna z naszych fantazji, lizać ją z kochankiem w środku, czy wspólnie robić loda...

kiedyś w trójkącie robiłem loda razem z żoną. super uczucie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Twardy87 pisze:

kiedyś w trójkącie robiłem loda razem z żoną. super uczucie

Brawo Ty:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Parawaw3847 pisze:

Brawo Ty:)

Później rozmawialiśmy to mówił, ze super widok i super uczucie. A kutasa miał twardego jak skała.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Twardy87 pisze:

Później rozmawialiśmy to mówił, ze super widok i super uczucie. A kutasa miał twardego jak skała.

Wazne ze wszystkim sie podobalo... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda. to był pierwszy raz gdy spróbowałem. Wcześniej znałem smak z pocałunku żony po tym jak przed chwilą obciągała... spróbować samemu lepiej  ;)  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Twardy87 pisze:

To prawda. to był pierwszy raz gdy spróbowałem. Wcześniej znałem smak z pocałunku żony po tym jak przed chwilą obciągała... spróbować samemu lepiej  ;)  

Na pewno inaczej:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Twardy87 pisze:

Bardzo podniecający układ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...