Skocz do zawartości
krzys72

Podniecanie językiem bulla w trakcie stosunku z żoną

Rekomendowane odpowiedzi

O tak, to jest cos co chodzi mi po głowie od dawna. Jak jakis młody obdarzony samiec lub doświadczony bull z wielkimi jajami rucha moja żonę, ja w trakcie liże jego jaja. Po wszystkim daje mi do buzi takiego w spermie i sokach zony

• Lubię 5
  • Kwiatek 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Marek1316 pisze:

O tak, to jest cos co chodzi mi po głowie od dawna. Jak jakis młody obdarzony samiec lub doświadczony bull z wielkimi jajami rucha moja żonę, ja w trakcie liże jego jaja. Po wszystkim daje mi do buzi takiego w spermie i sokach zony

Powiem ci, że gruby kotlet.

Zastanawiam się jak ja bym zareagował na to gdyby podczas ostrego ruchania rogaś zaczął ssać mi kule?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna fantazja a jeszcze ten widok jak cipka żony się rozciąga do granic możliwości a jej soki kąpią mi na twarz 

• Lubię 1
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Damiano pisze:

Piękna fantazja a jeszcze ten widok jak cipka żony się rozciąga do granic możliwości a jej soki kąpią mi na twarz 

Marzenie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mega temat - to jest jedna z moich fantazji gdzie para/małeństwo rozpoczynaja razem oralnie przygotowujac mnie - może kiedyś uda się ja spełnić

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym chciał aby to się spełniło i leżeć pod moją wtedy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, Damiano pisze:

Też bym chciał aby to się spełniło i leżeć pod moją wtedy

Brzmi dobrze ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Bull uwielbiam! Polecam każdemu 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie tak, ja niestety nie doświadczyłem tego i nie wiem czy się uda ale jest to podwójne podniecenie sam widok cipki jak i kutasa który się zatapia w niej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...