Skocz do zawartości
krzys72

Podniecanie językiem bulla w trakcie stosunku z żoną

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam, pozycja daje dużo satysfakcji Hotce i Kochankowi oraz rogaczwi, który daje przyjemność obojgu, a jednocześnie współuczestniczy w zabawie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.01.2021 o 15:13, CANIJOINYOU pisze:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako bull, chciałbym mieć wylizane jądra i nawilżonego kutasa, ale jakbym po wszystkim wziął do buzi rogaczowi?? :)

• Lubię 3
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obciąganie byczkowi, lizanie jego jąder to "każdy głupi" by chciał/potrafił. A ssać stopę, obciągać dużego palca stopy kochanka , który akurat penetruje Waszą żonę, potraficie sobie wyobrazić? 

Nie wiem jak by było w rzeczywistości, doświadczeń cuckold nie mam, ale wydaje mi się to (ssanie palca) trudniejsze do zaakceptowania niż pieszczenie genitaliów.

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.04.2021 o 13:36, uechtatch pisze:

Obciąganie byczkowi, lizanie jego jąder to "każdy głupi" by chciał/potrafił. A ssać stopę, obciągać dużego palca stopy kochanka , który akurat penetruje Waszą żonę, potraficie sobie wyobrazić? 

Ja potrafię To musiałoby być bardzo stymulujące upokorzeenie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.04.2021 o 14:36, uechtatch pisze:

potraficie sobie wyobrazić? 

Tak, bardzo chętnie. Czy ktoś fantazjuje też aby w czasie seksu robić rimming bullowi?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.06.2021 o 19:40, forest pisze:

Tak, bardzo chętnie. Czy ktoś fantazjuje też aby w czasie seksu robić rimming bullowi?

Ja bardzo chętnie  :) Piotr 

• Lubię 8
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.02.2021 o 01:10, Kamil29 pisze:

Jako bull, chciałbym mieć wylizane jądra i nawilżonego kutasa, ale jakbym po wszystkim wziął do buzi rogaczowi?? :)

A co powiesz na spust w ustach Rogacza?

W dniu 2.06.2021 o 19:40, forest pisze:

Lizanie dupy Bulla jest zajebiste!!!!

Polecam 

W dniu 7.04.2021 o 14:36, uechtatch pisze:

Nie wiem jak by było w rzeczywistości, doświadczeń cuckold nie mam, ale wydaje mi się to (ssanie palca) trudniejsze do zaakceptowania niż pieszczenie genitaliów.

A co byś powiedział jak bull by chciał spenetrować Ciebie?!?!? ?????

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.01.2021 o 10:04, Majami pisze:

Ja polecam całowanie się ze swoją hotką na zmianę z tym jak ona bullowi robi loda..

Miałe okazję raz spróbować z żoną takiej zabawy, rzeczywiście niesamowita dawka emocji.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.11.2021 o 04:20, Majami pisze:

A co byś powiedział jak bull by chciał spenetrować Ciebie?!?!? ?????

Odpowiem w swoim imieniu ;) niech robi ze mną co zechce, mogę nawet podeszwy butów mu wylizać...

• Lubię 2
  • Zmieszany 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...