Skocz do zawartości
krzys72

Podniecanie językiem bulla w trakcie stosunku z żoną

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie mega podnieca myśl o obciąganiu penisa bullowi przed stosunkiem z żoną, do tego mógłbym lizać jego jądra w trakcie a na koniec wyczyścić go ze spermy. Byłoby to zarówno podniecające jak i upokarzające.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.03.2020 o 16:44, nalbandian23 napisał:

Mnie mega podnieca myśl o obciąganiu penisa bullowi przed stosunkiem z żoną, do tego mógłbym lizać jego jądra w trakcie a na koniec wyczyścić go ze spermy. Byłoby to zarówno podniecające jak i upokarzające.

O tak, to coś dla mnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.02.2020 o 22:27, Parawaw3847 pisze:

to tez jedna z naszych fantazji, lizać ją z kochankiem w środku, czy wspólnie robić loda...

Nasz również... może wymiana;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Same jajeczka kochanka to za mało. Uważam że trzeba dbać o nawilżanie cipki oraz kutasa kochanka. Obowiazkowo

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam całowanie się ze swoją hotką na zmianę z tym jak ona bullowi robi loda..

• Lubię 10
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
5 godzin temu, Majami pisze:

Ja polecam całowanie się ze swoją hotką na zmianę z tym jak ona bullowi robi loda..

Pełna zgoda! Całowanie swojej kobiety zaraz po tym jak wyjmie z ust obcego kutasa - niesamowite przeżycie :) Chociaż kusi myśl żeby samemu też wziąć do buzi...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.08.2016 o 01:49, krzys72 pisze:

Mam taką fantazję, by żona kazała mi, w czasie, gdy by była posuwana przez jakiegoś byczka, lizać jego jądra, by dobrze się w nich zagotowała sperma, którą za chwilę wpuści do jej wnętrza. Oczywiście po wszystkim musiałbym dokładnie wylizać szparkę żonki do czysta.

oj chciałbym taką Parkę poznać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako kochanek miałem kiedyś przyjemność doświadczyć takiej zabawy. Polecam każdej ze stron. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.01.2021 o 12:18, zwierzakWR pisze:

Jako kochanek miałem kiedyś przyjemność doświadczyć takiej zabawy. Polecam każdej ze stron. :)

Również polecam, fajne przeżycie :erection:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę polecieć ustawienia się z partnerką w pozycji  69, rogacz oczywiście na dole.  Doskonały dostęp do jąder i penisa kochanka oraz szparki.  W dodatku zarówno żona jak i kochanek decydują kiedy i jak usta męża będą wykorzystywane. Piotr 

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...