Skocz do zawartości
MalaMi40

Problemy z rogaczami

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie to feministka;-)))

Chwila, chwila dla mnie singielka to osoba, która postanowiła przez życie iść sama,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Singiel/singielka to osoba stanu wolnego, odpowiednik staromodnego kawaler i panna.

Osoba samotna, sam przyznasz, West, że brzmi bardzo słabo! Widzisz taki wpis w rubryce "status związku": samotna/samotny? No nic już tylko rzucić się na sznur z tej rozpaczy.

Nieco off topic, ale wyjaśnię Tobie obraz(k)owo:

post-9945-0-60428900-1474411642_thumb.jpg

Acz przeciwników określenia singiel też nie brakuje:

post-9945-0-33131200-1474411671_thumb.jpg

Pora może jednak zweryfikować swoje definicje pewnych określeń.

I dlaczego uparcie próbujesz deprecjonować założenia autorki tematu? Z niezrozumiałego dla mnie powodu starasz się ją zdyskredytować. Tytuł tematu, czy też jego treść, jakoś osobiście w Ciebie godzi?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla uściślenia nikogo nie deprecjonuję tym bardziej nikogo nie dyskredytuję a już na pewno nic we mnie osobiście nie godzi ja jedynie tak pojmuję określenie współczesnej singielki czy singla, jako osoby wolnej duchowo z nikim nie związanej na stałe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak już zauważono wcześniej nie ma pozycji samotna/wdowa/rozwódka, wiec pozycja singielka zawiera wszystkie te określenia jak i również starą pannę, jak i samotną. A ponadto nie gryzę i można mnie zapytać z jakiego powodu jestem sama

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że minimalnie bystry umysł powiąże sobie tytuł, założonego przez Ciebie, tematu. Et voila odpowiedź gotowa ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

starą pannę

Swoją drogą - "urocze" określenie. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę tu dywagował na temat różnicy między tymi pojęciami, dla mnie te słowa różnią się ale są równie piękne i mimo, że jestem mało bystrym umysłem, według co po niektórych, różnicuję te pojęcia.

Nie chciałem nikogo obrazić i jeżeli w jakikolwiek sposób MałaMi uraziłem Cię to przepraszam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat można rozpatrywać z innej strony, jak dla mnie dość prawdopodobnej. Mianowicie, tak jak już zostało to zauważone we wcześniejszym poście, ludzie w związkach cuckold również się rozstają. Myślę, że jest dużo mężczyzn mających na koncie spore rogi, aktualnie będących singlami czy takich, którzy tymi singlami się staną. Kobieta doświadczona w temacie, przynajmniej z mojego punktu widzenia a będąca singielką lub mająca ochotę na taki rodzaj związku powinna szukać wsród takich właśnie mężczyzn. Myślę, że również tu na forum można poznać swoją przyszłą hotkę czy przyszłego rogacza.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem Ci napisać to samo co Modliiishka, ale tak się składa że nie mam nic do dodania po tym co napisała, dlatego też włączam Modliiishce VIP na 31 za ten post. Uściślę tylko jeszcze (w kwestii tematu i Twojej wypowiedzi), że Pary Cuckold też się rozchodzą z różnych powodów, a bywa, że jedno z nich, nadal preferuje cuckold. Czasem jest to Ona, a czasem On. I to cały sekret.

Miałem Ci napisać to samo co Modliiishka, ale tak się składa że nie mam nic do dodania po tym co napisała, dlatego też włączam Modliiishce VIP na 31 za ten post. Uściślę tylko jeszcze (w kwestii tematu i Twojej wypowiedzi), że Pary Cuckold też się rozchodzą z różnych powodów, a bywa, że jedno z nich, nadal preferuje cuckold. Czasem jest to Ona, a czasem On. I to cały sekret.

Jestem właśnie przykładem takiej sytuacji.Od wielu lat moim sposobem na życie intymne jest cuckold .Niestety zostałem sam. Od kilku lat szukam Partnerki o takich marzeniach- bez rezultatu. A czas ucieka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...