Skocz do zawartości
MalaMi40

Problemy z rogaczami

Rekomendowane odpowiedzi

Czy za lat dwadzieścia nadal najważniejsze będzie dla Ciebie aby mieć kogoś kto lubi być zdradzany?

A czy za lat dwadzieścia ci, którzy dziś na ośmiotysięczniki się wspinają, nadal będą się wspinać?

A przecież taka wspólna pasja też może połączyć, prawda? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy seks ma być wątkiem przewodnim czy tylko jednym z elementów związku.

No i tu jest największa trudność.

Bo nie chodzi wyłącznie o seks, wówczas sprawa byłaby dosyć prosta. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza nawiązując do ośmiotysięczników, znam pary, w których jedna ze stron w czasie związku zmieniła się tak bardzo ( czy to fizycznie, czy mentalnie, czy też zatraciła się w jakiejś pasji), że druga strona mogłaby z czystym sumieniem powiedzieć NIE TAKI BYŁEŚ/ BYŁAŚ JAK SIĘ POZNALIŚMY. I te pary, które znam starają się tą zmianę przekuć na wartość dodaną. Niestety z preferencjami seksualnymi nie jest tak łatwo bo dochodzą emocje, które są całkiem nieprzewidywalne.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ritto, a ja ciągle usiłuję, może nie wprost, powiedzieć, by parę łączyło więcej niż jeden punkt zaczepienia, jaki by on nie był. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sporą "drogę" przebyłem. A poszedłem tą drogą, bo czułem, że mogę. 

Tu jeszcze bym uzupełnił moją wcześniejszą wypowiedź, że przeszedłem tą drogę nie sam, miałem wsparcie właściwej osoby :)

Ale nawet gdybyś nie poszedł dalej, to nie znaczy, że Twoje pragnienie rozwiałoby się, ot tak. ;)

Ono by w Tobie było, tylko tłumione.

Masz rację, choć przynajmniej w moim przypadku w ograniczonym zakresie. Mimo, że jestem marzycielem i miewam przypadłość "zaplątać się" we własne myśli, to jestem też realistą. Gdybym czuł, że nie mogę, bo to pragnienie bardziej mi zagraża, niż daje, to bym nie tylko je wytłumił, ale wyciszył. Owszem wracałoby, ale z czasem coraz rzadziej i na krócej.

Ritto, a ja ciągle usiłuję, może nie wprost, powiedzieć, by parę łączyło więcej niż jeden punkt zaczepienia, jaki by on nie był.  ;)

Pod tym w pełni się podpisuję. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...