Skocz do zawartości
MalaMi40

Problemy z rogaczami

Rekomendowane odpowiedzi

Swoje pytanie kieruje głównie do Hotek, moje drogie jakie macie doświadczenia w poszukiwaniu realnych zdecydowanych rogaczy. Z moich doświadczeń wynika że naprawdę ciężko o zdecydowanego rogacza. Jakie są wasze doświadczenia i propozycje na załatwienie tematu spełnienia pragnień i fantazji.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli dobrze rozumiem, szukasz kilku rogaczy, tak? Będziesz umiała utrzymać kilka takich relacji równolegle?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, szukam jednego, ale podjęte znajomości skutkowały tym iz po jednym dniu rzekomo szczerzy, otwarci i zdecydowani na takie relacje Panowie przestają się odzywać bez konkretnego powodu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz to w/g mnie facet , który kocha jest zazdrosny "obgryza paznokcie "podczas spotkania HW.

Takich nie znajdziesz na ogłoszenie. To sa partnerzy życiowi.

Na ogłoszenie możesz co najwyżej znaleźć Kochanków ale nie Rogacza.

Chyba , że nie do końca rozumiem Twój wpis.....a to się mi bardzo często zdarza ;) ...więc luz.

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Macie racje moi państwo, rogacz to partner życiowy. Lecz co ma zrobić kobieta, która jest sama, która przez "przypadek" została poinformowana o świecie cuckold, ale informator nie koniecznie miał ochotę kontynuować znajomość. A w niej narodziło się pragnienie i fantazje. No cóż i ja jestem takim przypadkiem, i myślę że jest wiele takich kobiet.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Macie racje moi państwo, rogacz to partner życiowy. Lecz co ma zrobić kobieta, która jest sama, która przez "przypadek" została poinformowana o świecie cuckold, ale informator nie koniecznie miał ochotę kontynuować znajomość. A w niej narodziło się pragnienie i fantazje. No cóż i ja jestem takim przypadkiem, i myślę że jest wiele takich kobiet.

Hmmm .. .dużo tu czasu spędzam.... dużo czytam... i raz na pewno natknęłam się na profil Rogacza ze statusem singiel. Zatem jest szansa, że istnieją.... Pisz pojawiaj się w tematach.... Znajdą Cię napiszą na PW. Nawet jeśli jest tylko tutaj jeden.. Na razie... Codziennie pojawiają się nowe osoby. Ale też zadbaj o siebie o swoją widoczność....

Czekać to można sobie na Godota... I wiemy jak było :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego ze względu na poprawienie swej "widoczności" zaczęłam ten wątek. Ale też i dlatego aby wysłuchać z pokorą rad doświadczonych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat rzeka, od pierwszego postu Ciebie zrozumiałam i doskonale wiem, z czym się borykasz.

Bezbłędnie już wyłapuję drugie dno tekstów w stylu: "będę akceptował (albo jeszcze lepsze - tolerował) Twoje zdrady".

Zaczynają mnie już bawić wątpliwości: "a skąd mężczyzna może być pewien czy jest rogaczem skoro nikt mu jeszcze nigdy rogów nie doprawił".

Do nędzy, jeśli ktoś ma orientację homoseksualną to fakt, że nie odbył jeszcze stosunku analnego lub nie zrobił loda powoduje, że nie jest gejem?!

Za to ciężki wkurw powodują u mnie pytania, prawie na dzień dobry: to kiedy pójdziemy do łóżka? Był też jeden taki jeden pacjent, który był bardzo zdziwiony, że nie odwołałabym randki, gdy jemu by się "chciało".

I mogłabym tak mnożyć. Przypomni mi się, albo kolejna podróbka mi się trafi to dorzucę kolejne studium przypadku.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

doskonale wiem, z czym się borykasz.

zapewne ......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takich nie znajdziesz na ogłoszenie. To sa partnerzy życiowi.

Przepraszam, ale jeśli ludzie znajdują życiowych partnerów poprzez agencje matrymonialne, serwisy randkowe, ogłoszenia w gazetach (przynajmniej drzewiej takowe ogłoszenia widywałam) - określają swoje różne życiowe preferencje i jakoś im się udaje odnaleźć, to dlaczego kobieta o duszy hotki nie miałaby odnaleźć mężczyzny o duszy rogacza? :) Życiowego partnera, którego pokocha i z którym zechce spędzić życie.

MM40, samotnych rogaczy trochę jest, także tu, na forum. :)

Trzeba tylko szeroko otwierać oczy. ;)

Powodzenia! :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...