Skocz do zawartości
gentleman

Ankieta dla pary cuckold, od kochanka, dla poznania ich potrzeb.

Ankieta dla pary  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ocena pomysłu

Rekomendowane odpowiedzi

Przypomniała mi się ankieta, którą wypełniała główna bohaterka książki "50 twarzy Greya".

Mówiła mi o tym dziewczyna być może jako sugestię abym coś takiego zrobił aby lepiej ją poznać.

A może jako element gry erotycznej.

Czy uważacie, iż jest to dobry pomysł dla poznania preferencji pary.

Ankieta mogłaby być osobna dla kobiety i mężczyzny. Wysłana drogą emailową, na dowolnym etapie znajomości.

Chodzi o temat np. dominacji, nastawienia kobiety (może robi to wbrew sobie), oczekiwań rogacza(on też chce mieć coś z tego- choćby zdjęcie).

Nie każdy jest otwarty na opisywanie swoich potrzeb. Ktoś może się wstydzić aby ujawnić swoją ciemną stronę. Np. mąż przed żoną że chciałby być poniżany itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to powiem, że się ubawiłam ironicznie.... :facepalm:   Przecież tutaj nieco już się definiujemy w grupach preferencji, teraz dodane jest o wzroście etc...

ankieta preferencji + test inteligencji + kalendarz dyspozycyjności =  jesteśmy na łóżko umówieni 

A gdzie uwodzenie a gdzie Kodeks Ogiera.....?

o naiwności moja HW początkującej  :mur:

PS. nie wyzłośliwiam się, piszę co czuję, głos oddałam 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...