Skocz do zawartości
Fans_GangBang_Lodz

Podwójna penetracja - Wasze wrażenia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wielu z obecnych tu osób, na pewno próbowała podwójnej penetracji. Prosiłbym szczególnie, nasze drogie kobiety o opisaniu swoich wrażeń :)

Osobiście miałem okazję spróbować kilka razy tego i muszę przyznać że ciągle mam niedosyt :) 

Oba warianty są bardzo miłe :) Ale najbardziej lubię jak Pani siedzi na mnie, odwrócona plecami. Wypełniam jej pupkę a drugi bierze ją frontalnie ;p

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałam okazję tylko raz próbować takiej zabawy... było niesamowicie i na pewno chcę to powtórzyć!
Jak na pierwszy raz uczucie podwójnego wypełnienia było bardzo przyjemne... a to, co działo się wtedy w mojej głowie tylko podkręcało moje podniecenie w trakcie... Dwóch samców korzystających na raz z moich rozgrzanych dziurek... ahhh, rozmarzyłam się :)

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a wg mnie to zależy od doboru i umiejętności partnerów. Pierwszy raz wspominam niezbyt dobrze, byłam przeładowana odczuciami, nie mogłam się skupić na niczym ale nie w ten pozytywny sposób, że odlatuję z wrażeń. Przerwałam to wtedy i dopiero za drugim razem z innym kochankiem było to przyjemne :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam, że podwójna penetracja, zwłaszcza w ta samą dziurkę, najbardziej mnie podnieciła. Zarówno będąc na dole, jak i na górze ukladu. Pani też była zadowolona..:-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również miałem okazję bawić się w ten sposób;-) Doznania niesamowite, był to mój pierwszy raz, pani któryś raz z kolei... Polecam wszystkim, ta konfiguracja jest niezwykle podniecająca. Na pewno trzeba dobrze się znać, żeby się nie stresować...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno trzeba dobrze się znać, żeby się nie stresować...

Serio?

Ja z reguły znałam dobrze tylko stałego kochanka. :P

Ale podwójną penetrację jeszcze zanim go poznałam i z pewnością nie mogłabym powiedzieć, że panów znałam dobrze. :P

Podwójną penetrację, czy to w obie, czy jedną dziurkę (ależ to infantylnie brzmi, hehe) - wprost uwielbiam. Dla mnie to najintensywniejsze przeżycie seksualne.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Serio?

Ja z reguły znałam dobrze tylko stałego kochanka. :P

Ale podwójną penetrację jeszcze zanim go poznałam i z pewnością nie mogłabym powiedzieć, że panów znałam dobrze. :P

Podwójną penetrację, czy to w obie, czy jedną dziurkę (ależ to infantylnie brzmi, hehe) - wprost uwielbiam. Dla mnie to najintensywniejsze przeżycie seksualne.

Każdy jest inny, ja lepiej się czuję w towarzystwie, ktore znam. Przy nowo poznanej parce z pewnością trzeba skupić się na doznaniach... Widocznie masz to coś ;-) Ja jeszcze raczkuje ;-).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za siebie powiem - bardzo podniecające...

Za partnerki z którymi się tak bawiłem - (a tak to jakoś było, że to ja inicjowałem pierwszy raz zabawy w ten sposóB) - w 100% panie chciały jeszcze i często kiedy jesteśmy tylko znajomymi - wspominają w rozmarzeniu te chwile...

Niemniej jednak moim zdanie trzeba mieć może nie tyle umiejętności (bo co tu się uczyć), co wyczucie... I chodzi tu zarówno o fakt nie zaczynania takiej zabawy bez odpowiedniego przygotowania partnerki pieszczotami, jak i wyczuciu kiedy jest bardzo ciaśniutka... Można wtedy zrobić wiele krzywdy, a sama partnerka już może takiej wersji nie chcieć spróbować.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dane mi było to przezyć i było to uczucie nie do opisania tęsknie za tym to jest niesamowite!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niemniej jednak moim zdanie trzeba mieć może nie tyle umiejętności (bo co tu się uczyć)

A jest czego. Choćby najkorzystniejszego ułożenia ciał, zgrania ruchów całej trójki. :)

jak i wyczuciu kiedy jest bardzo ciaśniutka...

Sucha jak pieprz jest zawsze ciasna (pomijam jakieś wady wrodzone, czy nabyte). I zawsze niezbędne jest wyczucie, rozluźnienie mięśni  i... odpowiednie nawilżenie. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...