Skocz do zawartości
Adaś

Prezerwatywa?

Prezerwatywa? Tak czy Nie  

463 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prezerwatywa? Tak czy Nie

• NIE
      224
    • TAK
      241

Rekomendowane odpowiedzi

Jeleń ja się z Tobą w ogóle nie zgadzam, piszesz o czymś skrajnie ekstremalnym co z racji wieku na pewno jest Ci dalekie i pozostaje książkową teorią. Czy aby na pewno nie lepiej długo się bawić bez konsekwencji niż raz i zmarnować kilku ludziom życie.

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i zaburzyłem równowagę :-)

Prezerwatywa to nie zło konieczne, tylko rozsądek ....

Oczywiscie, jeżeli jest wzajemna szczerość i zaufanie to po pewnym czasie może okazać się zbyteczna.

Oczywiście badania też by się przydały . Ja jestem Honorowym Dawcą Krwi od 20 lat ;-) , ale ostatnio się opuściłem i od kilku miesięcy nie robiłem badań ...

A dla tych co nie chcą to polecam ... dojdzie ;) zabija bakterie i zarazki

-- Pn, 31 paź 2011, 16:03 --

W mojej wypowiedzi wkradł się błąd :-)

W ramach polecenia miał być domestos ,ale słownik w telefonie zmienił na dojdzie ;)

-- Śr, 2 lis 2011, 00:27 --

Tak się zastanawiam ... przybywa głosów na" nie" , ale brak uzadadnienia.

Jest to portal dla doroslych, ale brak odważnych do zaprezentowania swoich argumentów na " nie" tylko głosują anonimowo. Chociaż z drugiej strony jak by miał ktoś napisać- bo tak jest przyjemniej, naturalnie ....to lepiej niech będzie bez odpowiedzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się zastanawiam ... przybywa głosów na" nie" , ale brak uzasadnienia.

Jest to portal dla dorosłych, ale brak odważnych do zaprezentowania swoich argumentów na " nie" tylko głosują anonimowo. Chociaż z drugiej strony jak by miał ktoś napisać- bo tak jest przyjemniej, naturalnie ....to lepiej niech będzie bez odpowiedzi.

W gruncie rzeczy, to anonimowi na tym Forum nie są wyłącznie w większości ludzie autoryzowani i Administracja. A kilka tysięcy osób, może uzasadniać tak jak im się podoba i tak, nie ma to żadnego wpływu na ich postrzeganie. Nie ma obowiązku uzasadniania anonimowej ankiety. Są kontakty zaufane, bardzo zaufane i ryzykowne. Każdy wie jak i kiedy trzeba gumki używać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście z nowo poznanymi ludźmi, z tymi których słabo znamy prezerwatywa być musi... Wydaje mi się, że co poniektórzy myślą iż kondomy dają bezpieczeństwo... Bzdura... Nie ma bezpiecznego seksu... Bezpieczny seks, to taki bez całowania, bez palcówki i bez spuszczania się na ciało... Taka jest prawda...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tez wolałbym mieć liny na pionowej ścianie :) Wracając jednak do tematu, to trochę Wam obrzydzę, opowiadając pewna ohydę. Otóż znany jest przypadek pewnego małżeństwa. Normalnego, tradycyjnego małżeństwa które normalnie uprawiało seks, współżyjąc ze sobą. Pewnego razu, żona tego pana poszła do ginekologa, bo coś jej się tam w środku zaczęło dziać. Swędzieć, szczypać, wypławiać. Po zbadaniu, okazało się że ma w sobie pleśniaki i inne takie, które rozwijają się w ciele zmarłych osób wyłącznie. Szybko okazało się że jej mąż pracując w kostnicy, po prostu dymał trupy. Aż coś złapał i przekazał swojej własnej żonie która mu ufała i rzecz jasna uprawiała z nim seks bez gumki. To jest oczywiście ekstremalny przypadek. Pytanie więc, komu ufać, skoro w tak skrajnych przypadkach nawet własnemu małżonkowi nie można. Zakładać gumkę zawsze i wszędzie i nigdy jej nie zdejmować? Otóż, tak się nie da. Zaufanie, to zaufanie. Ktoś może je zniweczyć. Wtedy jest problem. Ale przecież nie każdy uprawia seks z trupami. Wiadomo, że nie można zaufać każdemu kto się ładnie prezentuje. Ale jest jednak coś takiego jak zaufanie. Wtedy sprawa "bez gumki" uważam że jest otwarta. Jeśli nasuwają się jakiekolwiek wątpliwości w tym obawa przed ciążą w przypadku choćby nie wiem jak pewnego Ogiera lecz niezdyscyplinowanego który swoich odruchów nie zna i nie panuje nad sobą w chwilach uniesienia (wiek tu odgrywa istotna rolę) to wtedy z zaufaniem radziłbym uważać, nawet jeśli jest to okaz zdrowia. Takie moje zdanie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnego, tradycyjnego małżeństwa które normalnie uprawiało seks, współżyjąc ze sobą. Pewnego razu, żona tego pana poszła do ginekologa, bo coś jej się tam w środku zaczęło dziać. Swędzieć, szczypać, wypławiać. Po zbadaniu, okazało się że ma w sobie pleśniaki i inne takie, które rozwijają się w ciele zmarłych osób wyłącznie. Szybko okazało się że jej mąż pracując w kostnicy, po prostu dymał trupy.

Ojej,chyba puszcze hafta :):)

Jak można dymać trupy :):)

Lubię perwersje ale ta mnie chyba przerasta :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...