Skocz do zawartości
Adaś

Prezerwatywa?

Prezerwatywa? Tak czy Nie  

463 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prezerwatywa? Tak czy Nie

• NIE
      224
    • TAK
      241

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Sailor&Lula pisze:

Brak rozgałęzień to relacja na wyłączność.

Lula.

Lepiej opisze to na przykładzie. Tomek śpi tylko z Agatą Eweliną i Moniką. Dziewczyny sypiają tylko z Tomkiem i swoimi chłopakami. Chłopacy tylko z swoją dziewczyną. Nikt spoza wymienionych osób nie śpi z nikim innym.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Mr. D pisze:

Lepiej opisze to na przykładzie. Tomek śpi tylko z Agatą Eweliną i Moniką. Dziewczyny sypiają tylko z Tomkiem i swoimi chłopakami. Chłopacy tylko z swoją dziewczyną. Nikt spoza wymienionych osób nie śpi z nikim innym.

Ok, czyli są to niejako relacje na wyłączność.

Nie wszystkie stałe relacje takie są i warto to podkreślić.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Ok, czyli są to niejako relacje na wyłączność.

Nie wszystkie stałe relacje takie są i warto to podkreślić.

Lula.

Owszem aczkolwiek myślę ,że warto byłoby przy lepszym poznaniu się ustalić co jak wygląda i jakie są oczekiwania aby nie było niedomówień i ewentualnych zawiedzeń.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Mr. D pisze:

Owszem aczkolwiek myślę ,że warto byłoby przy lepszym poznaniu się ustalić co jak wygląda i jakie są oczekiwania aby nie było niedomówień i ewentualnych zawiedzeń.

Oczywiście.

I badać się swoją drogą. :P

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Badanie się jest tak oczywistą sprawą iż uważam że nie trzeba nawet o tym mówić, chyba lubisz ze mną polemizować co?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Mr. D pisze:

Badanie się jest tak oczywistą sprawą iż uważam że nie trzeba nawet o tym mówić, chyba lubisz ze mną polemizować co?

To lepiej o tym mów, bo dla wielu osób nadal niestety nie są sprawą oczywistą.

Ty na przykład przyjmujesz za oczywistość, że Twoja kochanka przed ciążą zabezpiecza się niezależnie od prezerwatywy, a też nie jest to żadna reguła wśród kobiet!

Dla mnie zarówno badania, jak i gumki są oczywistością, ale nigdy nie zapominam zaznaczyć, jak bardzo jest to dla mnie ważne - gdyby przypadkiem ktoś miał inny pogląd na ten temat.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Ty na przykład przyjmujesz za oczywistość, że Twoja kochanka przed ciążą zabezpiecza się niezależnie od prezerwatywy, a też nie jest to żadna reguła wśród kobiet!

Nie miałem nigdy takowej relacji i niejako wiąże ona trójkę ludzi na całe życie ale niektóre kobiety chcą ciąży ale aby kochanek był ojcem biologicznym a rogacz wychowywał, a kochanek był przedstawiany jako "wujek". Dużo rogaczy o tym marzy ale fantazja fantazją a trzeba myśleć o konsekwencjach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Mr. D pisze:

Kontekst wypowiedzi jest bardzo ważny, dalsza część brzmiała nie marnować czasu na zakładanie

4 godziny temu, Mr. D pisze:

wolę nie marnować czasu na zakładanie

Przeczytałem i zacząłem się zastanawiać co bym zrobił z tymi zaoszczędzonymi dziesięcioma sekundami... :D

5 godzin temu, Mr. D pisze:

na "stygnięcie" partnerki

Gdyby mi partnerka "wystygła" w czasie gdy zakładam gumkę to dopiero dałoby mi to do myślenia

• Lubię 3
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Wichura pisze:

dyby mi partnerka "wystygła" w czasie gdy zakładam gumkę to dopiero dałoby mi to do myślenia

Wichura bądź jak mechanicy z zespołu F1 oni zmieniają 4 gumy w 2,5 sekundy... w tym czasie raczej nie zdąży „wystygnąć” :D 

a żeby było również w temacie to oczywiście moim zdaniem poza relacja na wyłączność prezerwatywa to podstawa

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, FreyX pisze:

Wichura bądź jak mechanicy z zespołu F1 oni zmieniają 4 gumy w 2,5 sekundy... w tym czasie raczej nie zdąży „wystygnąć” :D 

Ale oni zakładają je zespołowo ;)

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...