Skocz do zawartości
Adaś

Prezerwatywa?

Prezerwatywa? Tak czy Nie  

463 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prezerwatywa? Tak czy Nie

• NIE
      224
    • TAK
      241

Rekomendowane odpowiedzi

Największą frajdę daje seks bez, ale to kwestia zaufania, zdrowia i innych czynników... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak gumka to tylko dla mnie. Bull zawsze bez gumy. Tak samo z analem i rimmingiem, jest tylko dla bulla.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.06.2020 o 19:45, jennifer pisze:

Ja tam nie wiem jak to odczuwają mężczyźni, ale np. ja nie odczuwam różnicy seks w gumce czy bez. 

Mam dokładnie tak samo. Nie czuję żadnej różnicy. Ale uwielbiam, gdy Kochanek ściąga prezerwatywę tuż przed wytryskiem, już kiedyś tu o tym pisałam:) ...poprostu lubię patrzeć na wytrysk i na rezultat na moim ciele... Uwielbiam. M. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.06.2020 o 21:14, Sailor&Lula pisze:

A ja lubię ten moment. Kiedy wiem, co za chwilę się wydarzy. Takie chwila zawieszenia. 

Lula. 

Też lubię... Oczekiwanie:)...Moment: Juz nie mogę się doczekać, prawie tupię nogami M. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani wyżej prawi dobrze. 
Kij ma dwa końce. 

Rozsądek zawsze mi mówił, iż "nie znasz, nie ryzykuj". 

Co innego przy długiej relacji. 

Co innego przy długiej umowie - zwanej związkiem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.12.2020 o 21:40, Paalina88 pisze:

Na początku tak ale gdy kogoś już dobrze znam to bez wątpienia bez :)

23 godziny temu, ExamineCogitationesTuae pisze:

Rozsądek zawsze mi mówił, iż "nie znasz, nie ryzykuj". 

Co innego przy długiej relacji. 

Dla mnie to są wszystko truizmy.

Proszę, napiszcie, czym jest dla Was na tyle dobre znanie się, by zrezygnować z prezerwatyw?

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przykład:

Idziesz do baru/klubu. Poznajesz tam pannę. Po czasie wszystko wskazuje na to, że coś z tego będzie.
Wracacie do ciebie/niej/hotelu lub przygoda pod drzewem w parku.

Facet: zakłada gumę czy nie? Ja jestem na tak.
Kobieta: bzyka faceta z gumą czy bez? Gdyby zaproponowała mi bez, i tak bym założył.

Numer 2:

Poznajesz kobietę. Coś się święci i wisi w powietrzu. Fakt, znacie się krótko bo tydzień/dwa. Dochodzi do czegoś - ubieram gumę.

Dogadujemy się i wszystko trwa. Dajmy na to dwa, trzy, cztery miesiące lub pół roku (wszystko zależy od tego jak przebiega znajomość) - guma wylatuje.

Przykładów jeszcze parę można podać.
Jak dla mnie nie ma jednej i prostej odpowiedzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się Lulą w 100 %, nie ma dla mnie czegoś  takiego jak "dobrze poznany kochanek/kochanka" dla którego/której mógłbym zrezygnować z prezerwatywy. A wszystkie ustalenia w tej kwestii możemy sobie wsadzić między bajki,oczywiscie wykluczam tutaj stały związek. P. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ExamineCogitationesTuae pierwszy przykład jest dla mnie oczywistością.

5 minut temu, ExamineCogitationesTuae pisze:

Numer 2:

Poznajesz kobietę. Coś się święci i wisi w powietrzu. Fakt, znacie się krótko bo tydzień/dwa. Dochodzi do czegoś - ubieram gumę.

Dogadujemy się i wszystko trwa. Dajmy na to dwa, trzy, cztery miesiące lub pół roku (wszystko zależy od tego jak przebiega znajomość) - guma wylatuje.

a) Niezależnie od tego, czy ta kobieta uprawia też seks z innymi osobami?

b) Co z kwestią badań?

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...