Skocz do zawartości
Adaś

Prezerwatywa?

Prezerwatywa? Tak czy Nie  

463 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prezerwatywa? Tak czy Nie

• NIE
      224
    • TAK
      241

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, maniurka pisze:

jest ryzyko jest zabawa, carpe diem i takie tam

@maniurka Można cytować w razie czego? :)

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.K tylko jeśli będziesz potrzebował bardzo górnolotnych argumentów.

• Lubię 2
  • Haha 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie wiem jak to odczuwają mężczyźni, ale np. ja nie odczuwam różnicy seks w gumce czy bez. Odczuwam to tylko na poziomie psychologicznym.

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, jennifer pisze:

Ja tam nie wiem jak to odczuwają mężczyźni, ale np. ja nie odczuwam różnicy seks w gumce czy bez. Odczuwam to tylko na poziomie psychologicznym.

Faceci odczuwają ale też już nie przesadzajmy, że jest to aż tak okropne ograniczenie doznań żeby nie móc się z tym pogodzić. Jak trzeba :D Bardziej upierdliwe są wszelkie "technikalia towarzyszące"  ;) 

• Lubię 4
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem najgorsze w używaniu gumki, jest ten moment kiedy trzeba przerwać zabawy aby ja założyć. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Nightdreamer pisze:

Moim zdaniem najgorsze w używaniu gumki, jest ten moment kiedy trzeba przerwać zabawy aby ja założyć. 

A ja lubię ten moment. Kiedy wiem, co za chwilę się wydarzy. Takie chwila zawieszenia. 

Lula. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest w ogole bardzo smieszny temat. Wiecej w nim  przekłamań i niedopowiedzen niz seksu z prezerwatywą   

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię grzebać przy silniku w rękawiczkach, ciężko złapać za drobne elementy, trzeba się nakombinować by je założyć a potem zdjąć bez umazania się, ale ten brud... Dlatego czasem zakładam, dużo mniej mycia. Z prezerwatywą podobnie. I jak napisał @Nightdreamer, nie lubię technikaliów przerywających akcję, rozproszenia. Chyba że partnerka umie ten moment odpowiednio wykorzystać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, jennifer pisze:

To jest w ogole bardzo smieszny temat. Wiecej w nim  przekłamań i niedopowiedzen niz seksu z prezerwatywą   

No niestety, jest tu mniej seksu z prezerwatywą niż można by się tego spodziewać. 

A jak czytam o tym, że trzeba sobie ufać, to nie wiem - śmiać się czy płakać?

Lula.

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...