Skocz do zawartości
Adaś

Prezerwatywa?

Prezerwatywa? Tak czy Nie  

463 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prezerwatywa? Tak czy Nie

• NIE
      224
    • TAK
      241

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Wichura pisze:

Ale oni zakładają je zespołowo ;)

Jesteśmy na forum na którym chyba to nikomu nie będzie przeszkadzać :D a w zasadzie może stanowić dodatkowy atut 

• Lubię 3
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Wichura pisze:

Przeczytałem i zacząłem się zastanawiać co bym zrobił z tymi zaoszczędzonymi dziesięcioma sekundami... :D

Gdyby mi partnerka "wystygła" w czasie gdy zakładam gumkę to dopiero dałoby mi to do myślenia

Mógłbyś ustawić się na całe życie gdybys zaoszczędził te 10 sekund :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg. Mnie:

Prezerwatywa - bez dyskusji. 

Dopiero w stałym związku, gdy znamy się min. kilka miesięcy. Idziemy się przebadać oboje (a to zawsze daje do myślenia). I wtedy bawimy się bez ograniczeń. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.01.2021 o 11:19, Sailor&Lula pisze:

Jeszcze jedna refleksja mnie naszła odnośnie prezerwatyw. 

Wszelkie działania grupowe, gdzie pan lub panowie wymieniają się paniami - raz, że warto by było używać wówczas gumek, ale także ZMIENIAĆ je po każdej kobiecie...

Zdecydowanie tak @Sailor&Lula 

I wszystkim, którzy piszą o "ewentualnym stygnięciu" Partnerek podczas zmiany prezerwatyw odpowiadam,że to banał i jakiś rodzaj " nieodpowiedzialnego usprawiedliwiania się"!! 

Wiem z doświadczenia,że zmiana prezerwatywy przez P. podczas Naszego seksu w trójkącie z Kobietą jest prawie nieodczuwalna. Przecież nie leżymy jak kłody i nie czekamy tylko kiedy w Nas wejdzie ? 

M.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jeżeli ktoś uważa że straci 10 sekund zabawy na zmianę gumki to albo jest niepoważny albo boi się że straci ciśnienie i po zabawie hahha

W mojej ocenie, nie wyobrażam sobie tego abym uprawiała sex z przygodnym gościem bez zabezpieczenia. Nie mam pojęcia jak to jest że w ankiecie praktycznie 1/1 jest podział na ludzi którzy stosują zabezpieczenie a w galerii ponad 90% zdjęć to zdjęcie bez gumki haha... 

Zastanawiałam się nad tym, jakbym miała zostać hotwife to napewno tylko i wyłącznie w gumce. Jedynie z mężem mogę uprawiać sex bez. Kochanek nigdy nie będzie lepiej traktowany niż mąż Więc dlaczego ma mieć lepiej. Kochanek z założenia jest tylko aby umilić czas i najważniejsze, bez konsekwencji w zdrowiu 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opinie opiniami, tak zakladam lub nie zakladam wniosek wedlug mnie:

Nie przespane noce, nerwy itp...

lub zabawa Super, jeszcze to powtórzymy ale byly emocje - ja zakladam i mam spokój?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W "przygodnym" seksie obowiązkowo musi być. Na co dzień zdecydowanie nie - nie po to robiłem wazektomię, żeby przejmować się gumkami!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...