Skocz do zawartości
Adaś

Prezerwatywa?

Prezerwatywa? Tak czy Nie  

463 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prezerwatywa? Tak czy Nie

• NIE
      224
    • TAK
      241

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie jak to jest tutaj głównie zwracam sie do par bo to one decyduja czy kochanek ma byc w kubraczku czy bez ;)

Prosze o głosy i komentarze dlaczego tak i dlaczego nie

pozdrawiam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę nikogo obrażać, ale jak można bez ? CHyba że z kimś spotykamy się długo znamy się, są badania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę nikogo obrażać, ale jak można bez ? CHyba że z kimś spotykamy się długo znamy się, są badania

Podpisuję się wszystkimi czterema kończynami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak widac na chwile obecna to można, i wiekszosc jak do tej pory zaznaczyla własnie ze NIE wiec to takie oczywiste nie jest ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam zakaz używania gumek,ponieważ posiadam koronę :->

Dobra,powiem prawdę bo mnie zlinczują ;)

TAK ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wszyscy powyżej - TAK . Jedyna okoliczność bez gumki zachodzi chyba wówczas gdy znamy i spotykamy się z "nim" już długo , i mamy jego "wyniki" badań .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

illa spoko na nasze spotkanie zakupiłem karton ;)

A co robicie jakieś party z setką dmuchanych prezerwatyw ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...