Skocz do zawartości
Adaś

Prezerwatywa?

Prezerwatywa? Tak czy Nie  

463 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prezerwatywa? Tak czy Nie

• NIE
      224
    • TAK
      241

Rekomendowane odpowiedzi

Hahaha coś podobnego mi przyszło do głowy :P

Można np w tym czasie, na szybko wystrugać łódkę z kory dla Ukochanej, ona zakłada Ty strugasz, a po wszystkim zrobić salto :D Powrócić do igraszek. Ot, taka przerwa z elementem zabawy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

coś podobnego mi przyszło do głowy :P

Można też w tym czasie, oczarować wybrankę prozą Mickiewicza. Zakładasz, on czyta "Pewny rabin w Talmudzie kąpiąc się po uszy, cierpiąc, że go pchła gryzła w końcu się obruszy..." ;) Strawa dla ducha w tej niesfornej chwili, why not. A tak poważnie, to nie wiem, kto naprawdę lubi zakładać kondona i robić z tego frajdę.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mniej więcej. Coś dla ciała, coś dla duszy 8-)

Można przejrzeć wiadomości lub filmik na komórce, puścić ems partnerce z fotką jak naciąga gumkę.

Sprawdzić kurs franka...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: chyba że partnerka zakłada Ci kondona ustami :D

Z ust mi to wyjąłeś :redevil:

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Zibi, jeszcze przed śniadaniem :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słoneczka, podbijam :-D

Śluzówki genitaliów są inaczej zbudowane niż śluzówka jamy ustnej, to tak wyprzedzając ewentualne oburzenia, że przez seks oralny można się czymś zarazić. Można, ale ryzyko jest znacznie mniejsze (przy zachowaniu ciągłości śluzówki tj. bez ran w buzi).

Dlaczego powinno się uprawiać przygodny seks z gumą to chyba wszyscy wiemy, ale dlaczego bez?

Ja nadal nie wiem dlaczego. Może się dowiem? :)

Lula. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Ja nadal nie wiem dlaczego. Może się dowiem? :)

No ja to ? Żeby podbudować ego kochanka lub zrealizować fantazje rogacza :D:D:D
Taka duża a nie wie... :lach:

• Lubię 2
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Wichura pisze:

No ja to ? Żeby podbudować ego kochanka lub zrealizować fantazje rogacza :D:D:D
Taka duża a nie wie... :lach:

Pomijam akcje, gdzie ludzi ostro poniosło z tytułu zwierzęcych instynktów - gdyby one nie istniały pewnie przyrost naturalny byłby mniejszy.

Nie wiem, nie wiem, Lula też człowiek i uczy się całe życie  :)

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...