Skocz do zawartości
Adaś

Prezerwatywa?

Prezerwatywa? Tak czy Nie  

464 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prezerwatywa? Tak czy Nie

• NIE
      225
    • TAK
      241

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez wole bez, a nawet gdyby Moja Pani zgodzila sie doprawic mi rogi, to chcialbym zeby byla zalana do pelna  :doggystyle:

No bo coz to by bylo za zrogaczenie, jesli nie ma czego po wszystkim "wyczyscic" ?!

A tak na marginesie, to jestem ciekaw, ile osob w tej ankiecie klikalo "w gumce", ze wzgledu na to ze tak wypada i zeby nie podpasc potencjalnym przyszlym Hot Wife  , lub Kochanka ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma czegoś takiego jak aktualne wyniki badań...

Zgadzamy się...teraz za 50 zł lekarz wszystko napisze.

My sami nie używamy nigdy, ale na spotkaniach owszem. I jest to strasznie denerwujące.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzamy się...teraz za 50 zł lekarz wszystko napisze.

Nie chodzi o to co lekarz / laboratorium napisze i za jakie pieniądze - radzę zapoznać się z pojęciami - okienko serologiczne (okienko diagnostyczne) i z zaleceniami powtórzenia testu nawet po 3 miesiącach od zaistnienia sytuacji mogącej doprowadzić do zarażenia.

Przy takich terminach jakie tam występują (przy diagnostyce HIV) - uważam jak Olto:

Nie ma czegoś takiego jak aktualne wyniki badań...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację to też bierzemy pod uwagę. Dlatego nie wierzymy w żadne zaświadczenia czy wyniki.

Trudno trzeba się oblizać smakiem  :growgr:

Ona.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi o to co lekarz / laboratorium napisze i za jakie pieniądze - radzę zapoznać się z pojęciami - okienko serologiczne (okienko diagnostyczne) i z zaleceniami powtórzenia testu nawet po 3 miesiącach od zaistnienia sytuacji mogącej doprowadzić do zarażenia.

Poza tym nawet przy powtórce nie ma gwarancji, że potencjalny partner/ka nie miał/a kontaktów seksualnych z innymi osobami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już nie można mieć do nikogo zaufania ?!?

Jedyny bezpieczny sex - robótki ręczne :->

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno można. :) Ale to trzeba sobie wypracować...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już nie można mieć do nikogo zaufania ?!?

Jedyny bezpieczny sex - robótki ręczne :->

Jak mógłbym komuś zaufać skoro ja sam sobie nie ufam?? :smutek3:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rąk nie myjesz :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż ja lubię bez. Sam raz na dwa miesiące mam badanie jako dawca krwi i wiem, że gdyby coś byłoby nie tak to wiedziałbym dość szybko, ale co z drugą stroną. Zresztą ostatnimi czasy tylko stała partnerka bez żadnych ekscesów na boku.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...