Skocz do zawartości
Zouza

Jak wyobrażacie sobie dominę?

Rekomendowane odpowiedzi

Szalenie inteligentna, lubiąca bawić się czyimiś uczuciami, nie okazując swoich. Psychotyczna, impulsywna, aspołeczna. Ładna ale przy tym niepozorna (nie rzucająca się w oczy).

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Domina? hm... No jedyne co mi przychodzi do głowy to musiałaby być silniejsza fizycznie ode mnie, więc tak minimum 2m, 150kg żywej wagi, koniecznie włosy upięte niechlujnie w koński ogon, jakieś tandetne skórzane wdzianko pejcz, rozmazany makijaż i szpilki - no to że ta domina potyka się o płyty chodnikowe chyba nie trzeba dodawać :)

Sorry, ale domina kojarzy mi się groteskowo. Kojarzy mi się z kobietami, które chcą się jakoś wepchnąć w rolę trochę na siłę.

Oczywiście nie neguję fantazji czy nawet realizacji w jakiejś tam konwencji. Ale w ogólności - dominująca kobieta? - nonsens.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam wyobrazenia fizycznego - kobieta dominujaca nie ma potrzeby dominowac fizycznie ba na tym polu pewnie przegra z miesniami faceta. Kobieta dominujaca dominuje nad facetem bo ten sie na to godzi i wrecz tego oczekuje, ale oczekuje od kobiety ktora UMIE to wyegzekwowac. 

Dla mnie moze byc i mausienka drobinka w sukieneczce - ale umiejaca dopiac swego i tyle

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale w ogólności - dominująca kobieta? - nonsens.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

:lach: :lach: :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja, ostatnimi czasy, mam ochotę, by zdominowała mnie kobieta.

Jakoś nigdy się to nie udało, mimo iż panie deklarowały dominującą naturę. Koniec końców dominowałam ja, a w najlepszym przypadku byłyśmy równorzędne. ;)

I wcale nie chcę lateksów, skór, metalu - mam na myśli jej ubiór. Chociaż skórzane gadżety (np. kajdanki, obroża) niezmiennie mnie kręcą. Zwiewna sukienka, eteryczny typ urody i dominacja. Bez bezsensownego użycia siły, osobowość, spojrzenie, gest...

Nie wiem, czy umiałabym się poddać, ale... chciałabym taką kobietę (w parze) spotkać. :)

pisze ONA: myślę o czymś takim , ale chyba muszę dojrzeć...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Błysk w oku, pewność siebie, zdecydowane ruchy i konkretne polecenia. Gadżety nie są potrzebne, chociaż mi nie przeszkadzają, jeśli mają pomóc w dominowaniu to super. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wolę sobie nawet nie wyobrażać. Jeszcze potem nie będę mógł zasnąć (z wrażenia, ze strachu,...) :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Emanująca spokojem;szara myszka;pozornie niesmiała

czy wczorajsze ostrzeżenie nie spowodowało u Ciebie chwili refleksji, za co tym razem masz wyłączone pisanie?

pisząc z konta pary, należy zaznaczyć które z Was się wypowiada tj. ona czy on - zalecam lekturę regulaminu, bo nie jest to jedyne wykroczenie, które popełniasz notorycznie, a mi się nie chce tłumaczyć określonych tutaj zasad, które obowiązują wszystkich użytkowników 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...