Skocz do zawartości
Zouza

Jak wyobrażacie sobie dominę?

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze przy kości,bocianie gniazdo pod pachami,bujne owłosienie na nogach,skórkowa czapka na głowie,lateksowe ubranko,pejcz w prawej rączce i szyderczy uśmiech z niepełnym uzębieniem :cicho:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pioruniasty, no wypisz, wymaluj JA :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pioruniasty, no wypisz, wymaluj JA

Masz niepełne uzębienie Zouza? :zdziwko:  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz niepełne uzębienie Zouza? :zdziwko:  

No pewnie!

Trzy ósemki mi nigdy nie wyrosły. :lach:

Z czego niezmiernie się cieszę, bo ta jedna to mi się tak dała we znaki, że #$$$#@@&%*%(^) fuck!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swiat kobiecej dominacji jest mi nieznany / nota bene dlatego też zaczałem wątek na ten temat/ ale dośc intrygujący. Myślę że Domina musi partnera /przepraszam za określenie ale nie przychodzi mi nic do głowy mądrzejszego/ kurewsko kręcić, wręcz obsesyjnie - tak aby wręcz obawiał się jej pożadać. Musi zniewalać spojrzeniem, poruszaniem się, - po prostu umieć bez slowa rzucać na kolana samym wzrokiem.

Ale jak mówiłem to pisałem ja amator, drugiej kategorii.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja, ostatnimi czasy, mam ochotę, by zdominowała mnie kobieta.

Jakoś nigdy się to nie udało, mimo iż panie deklarowały dominującą naturę. Koniec końców dominowałam ja, a w najlepszym przypadku byłyśmy równorzędne. ;)

I wcale nie chcę lateksów, skór, metalu - mam na myśli jej ubiór. Chociaż skórzane gadżety (np. kajdanki, obroża) niezmiennie mnie kręcą. Zwiewna sukienka, eteryczny typ urody i dominacja. Bez bezsensownego użycia siły, osobowość, spojrzenie, gest...

Nie wiem, czy umiałabym się poddać, ale... chciałabym taką kobietę (w parze) spotkać. :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak działa siła intelektu, po prostu obezwładnia słabszych, bezsensownego użycia siły nie trzeba............

Znasz swoją wartość, daje Ci to pewność siebie, stajesz się wiarygodna i to powoduje przejęcie kontroli nad sytuacjami i osobami.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak, Waszym zdaniem, powinna wyglądać?

Wujek samo zło radzi, tak powinna wyglądać domina:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Arcyciekawy temat. Próbowałem często rozebrać na czynniki pierwsze co sprawia, że dana kobieta działa na mnie dominująco w przekonywujący sposób. Nie jest to na pewno kwestia stereotypowych akcesoriów. Dominacja musi dla mnie emanować z głowy a dopiero potem z ciała. A i wtedy najpierw działa spojrzenie i błąkający się uśmieszek na zdecydowanym licu, a dopiero potem ciała reszta.

Musi też być częścią jej ogólnego charakteru, gdyż inaczej jest tylko chwilową grą, która już trochę nie przekonuje. Nawet jeśli jest znakomitą aktorką. Trudno przylać na papier moją "idealną dominę". Zbyt dużo zmiennych. Ale temat nie daje spać, więc wspomogę się obrazami :)

https://www.cuckoldplace.pl/topic/24224-domina-cia%C5%82em-to-marsz/

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...