Skocz do zawartości
on_norge

Fabularny film w tematyce, tylko jaki?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule. Zna ktoś może jakiś film fabularny w tematyce cuckold lub dzielenia się żoną? Myślę o czymś w rodzaju połączenia "Niemoralnej propozycji" (1993) i "9 songs" (2004) gdzie jednocześnie była by jakaś fabuła poruszająca wyobraźnię i zmysły oraz ciekawe widoki rozbudzające pożądanie. Jak do tej pory nic mi nie wpadło w ręce, może ktoś coś? Potrzebne celem nienachalnego rozgrzania atmosfery :rolleyes: .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O kurcze, niedokopałem się do tego tematu wcześniej. Bardzo dziękuje za wskazanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już pisałem o swoich propozycjach. Kopiuję:

Dwie propozycje Mężowie i Kochankowie z Joanną Pacułą i Zwierzęcy instynkt tylko bez żadnych II czy III. Niestety obie pozycje są trudne do znalezienia w języku polskim. Ostatnio oglądałem M i K po rosyjsku, nawet fajne było  :facepalm: Według mnie znacznie lepsze niż twórczość Tinto Brassa chociaż tam też kilka filmów jest fajnych np. The keys

Dodałbym jeszcze "Wyznania" Tinto Brassa

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A widział ktoś "Shortbus" 2006? Przewinął mi się ten film w jakimś zestawieniu, ale jeszcze nie miałem możliwości obejrzeć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...