Skocz do zawartości
Ashtin

Witam społeczność tego forum

Rekomendowane odpowiedzi

Miło do Was dołączyć Liczę na to, że wpuścicie mnie do swojej alkowy i wspólnie przeżyjemy ekscytujące chwile.

Ale kto obcego wpuści za próg?

Kilka słów o mnie.

Przed 40-ką, ale czas mnie lubi i wyglądam trochę młodziej, oczytany, wygadany, inteligentny, SKROMNY ;) pasjonat crossfitu i sportów ekstremalnych. Golf bardzo lubię.

Doświadczenie mam, ale jako kochanek. Dwuletni związek z małżeństwem zakończył się ich wyjazdem do innego kraju. Po roku cuckoldowej abstynencji postanowiłem zmienić ten stan rzeczy. Może tu się uda.

Admin straszy, że to nie dział ogłoszeń, a ja dopiero się rozkręcam. Do pogadania na zlocie ;)

Pozdrawiam,

Ashtin

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak miło czyta się takie powitania :)

Czytaj, pisz i baw się dobrze i do zobaczenia mam nadzieję na którymś zlocie :)

pozdrawiam Cara

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda, takie powitania miło się czyta :)

Do pogadania na zlocie ;)

Noooo, to mi się podoba. :D

Od razu VIP, zlot... lubię zdecydowanych, konkretnych facetów! :D

Witaj i baw się dobrze. Nie tylko wirtualnie, jak obiecujesz :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...