Skocz do zawartości
malżeństwo

Czyżby przełom który zepsułem ?

Rekomendowane odpowiedzi

nieco absurdalnym wydaje się być próba kontrolowania się w cuckold. Porównując z tańcem na weselu, to Gubałówka i Mount Everest. Jeśli problemem jest chwila zapomnienia w tańcu, to cuckold w mojej ocenie będzie zabójczy dla Was.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do zouzy sorki ale ja lepiej wiem co chciałem powiedzieć wiec nie strzelaj focha ;)

Może wiesz co chciałeś, ale... wyszło jak wyszło. ;) Czyli dopasowujesz sobie w wygodny dla siebie sposób fragmenty mojej wypowiedzi do zupełnie innych kwestii.

Stąd prośba była - przeczytaj uważniej.

Nie strzelam fochów, za duża na to jestem.

Powiedziałam, co chciałam powiedzieć.

Inna sprawa, że spotykam się z murem - no to walić głową weń nie będę.

Moje zdanie znasz. A czy przemyślisz, czy olejesz - Twoja sprawa.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może i wiesz co chciałeś powiedzieć, jednak nie jestem pewien czy wiesz co powiedziałeś, bo to kwestia indywidualnego odbioru wypowiedzi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze faktycznie mam chyba złe wyobrażenie o cuckold... myślałem że tu chodzi o nas a nie tylko a jedną stronę... to faktycznie ja sobie wyobrażałem ze to jest dodatek a tutaj okazuje się ze to nie tylko seks ale coś więcej to faktycznie bardziej powinniśmy zająć sie trójkatem tym trzecim jako obiekt seksualny jako coś lepszego niż wibrator a nie jako towarzysza dla żony bo takiego Juz ma i ona sama mi mówiła kiedyś ze to mógłby być tylko seks nawet bez całowania a przytualanie to już dla nas... to właśnie nasze ustalenia a jeśli ktoś łamie zadady.. warto włączyć myślenie i zapytać... ale krytykować jest najłatwiej .. zouza myślałem ze coś doradźcie a nie wyciągniesz swoje wnioski i zinterpretujesz po swojemu ! To nie tak ze nie chciałem to usłyszeć ale to niesłuszne i odgórne z twojej strony... widocznie ty traktujesz związek dwojga ludzi trochę inaczej ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślałem że tu chodzi o nas a nie tylko a jedną stronę...

Boszszszsz... widzisz i nie grzmisz...

No, to se pogadaliśmy, a do Ciebie kompletnie nic nie dotarło.

Strata naszego czasu...

zouza myślałem ze coś doradźcie

Doradzamy, tylko do Ciebie nic nie dociera. Kompletnie nic.

Wypisujesz jakieś bzdury, których nikt nie powiedział i kurczowo się tego trzymasz, zamiast pomyśleć i przemyśleć. Bo radzą Ci ludzie doświadczeni, którzy sami to przerabiali.

Szkoda czasu...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety jeśli doradztwo to brak zrozumienia i bezzasadna krytyka to bardzo co dziękuję... za cenne rady... uszanuj ze nie każdemu chodzi o wolny związek... cuckold nie musi wiązać się z uczuciami obcych ludzi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widocznie ty traktujesz związek dwojga ludzi trochę inaczej ...

Zielonego pojęcia nie masz jak traktuję związek, więc raczej na ten temat się nie wypowiadaj, ok.?

Niestety jeśli doradztwo to brak zrozumienia i bezzasadna krytyka to bardzo co dziękuję... za cenne rady... uszanuj ze nie każdemu chodzi o wolny związek... cuckold nie musi wiązać się z uczuciami obcych ludzi

Kurwa, chyba po chińsku mówię???

No nic do Ciebie nie trafia, serio???

Czy po prostu prowokujesz?

Dobrze, to pogłaszczę Cię po głowie. Bardzo dobrze robisz. W ogóle jest cudnie, fajnie i gites.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

fakt. Wygląda na to że nie masz pojęcia czym może być cuckold. W cuckold kwestia"zapomnienia sie" hotki jest zjawiskiem dość częstym i po wielokroć oczekiwanym. Bezsensem i skrajną naiwnością jest myślenie że da się to wszystko kontrolować od A do Z. Odpowiadając na pytanie w temacie, to tak. Oblałeś najprostszy test. Nie zaliczyłeś "łuczka" a chcesz śmigać bolidem F1? Następnym razem, zadając pytanie doprecyzuj jakich oczekujesz odpowiedzi, bo potem odzywają się tacy co mogą to widzieć inaczej..

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki za dużo jadu ... nie takiego poziomu się spodziewałem... przecież nie każdy chce realizować cukold na tym samym poziomie ? Czyli gdy żona bez zgody męża robi rzeczy które są poza wszelkimi ustalonymi wczesniej zasadami... to normalne ? To sorry ale to nie zdrada kontrolowana ... zouza proszę o kulturę dorosłej osoby...

Ciągle pisanie nic nie rozumiesz nie wnosi nic !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...