Skocz do zawartości
H&H

Witamy! para z kuj-pom

Rekomendowane odpowiedzi

ON:

W imieniu NAS chciałem wszystkich powitać serdecznie.

Na tymże forum już kiedyś byliśmy, niestety proza życia zatrzymała naszą aktywność- tak więc zaczynamy od nowa:)

Jesteśmy parą z odzysku, z "jakimiś" udanym doświadczeniem w tematyce ZK, po stronie ONEJ z kiełkującym zainteresowaniem BDSM.

Wspomniana proza życia odebrała nam resztki czasu dla NAS i NASZYCH fantazji (chociaż troszeczkę się działo przez 9 miesięcy  :mbanana:​  ​ :sex1: ​), lecz mam(y) nadzieję że powoli, powoli poroże będzie wzrastać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec witajcie ponownie i mam nadzieje , ze dołączycie do nas na zlocie krakowskim

A o przysist poroża , to z pewność nie musisz sie martwić ;)

Jestem przekonany , ze jeśli tylko zechcecie , urośnie WIELKIE i okazałe

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...