Skocz do zawartości
Wedrowiec

Małżeństwo a para.

Rekomendowane odpowiedzi

A moim zdaniem staż ma jakieś znaczenie.

Ona: staż ma znaczenie z prostego powodu. Prawdziwa więź i zaufanie budowane jest latami. Poparte wspólnymi przeżyciami w bardzo trudnych sytuacjach, które niesie samo życie. Wtedy wiesz, czy człowiek, z którym jesteś akceptuje Cię bez względu na wszystko i czy zawsze bez względu na wszystko możesz na Niego liczyć. Miłość po latach to nie motyle w brzuchu tylko przyjaźń,  troska, szacunek, dbanie o partnera w każdym względzie.  

Tak więc myślę, że "zabawy typu cuckold" (aby spełniały swoją rolę) są dla par, które sprawdziły się w ekstremalnych sytuacjach, a to staje się z upływem czasu.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Małżeństwo czy para nie ma w/g mnie znaczenia tak samo jak staż stażowi nierówny.

Jedni przeżyją ze sobą 20 lat ale żyjąc obok siebie.

Inna para pozna się na wylot będąc ze soba 4 lata.

W mojej ocenie wiek i dojrzałość emocjonalna połączona z doświadczeniem ma duże znaczenie.

Czy ludzie w wieku 25 lat , mając np. już sześcioletni staż powinni zaczynać takie zabawy?

Mam wątpliwości.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sadzilem, że mój temat wzbudzi takie zainteresowanie. Dziękuję za reakcję.

Zastanawiam się momentami czy w takim razie para, z dość krótkim stażem ale mająca, wg siebie, dość silna więź emocjonalna powinna bawić się w zdradę kontrolowaną, kierując się głównie podnieceniem sytuacji. Traktując to tylko i głównie jako fun.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co to znaczy "dość krótki staż"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dość krótki staż oznacza poczucie jakie kieruje dana para. Jedni czują, że rok to krótko inni, że 3 lata również. W zależności od osoby i podejścia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ludzie w wieku 25 lat , mając np. już sześcioletni staż powinni zaczynać takie zabawy? Mam wątpliwości.

No teraz to mi smutno :smutny2:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No teraz to mi smutno :smutny2:

No wiedziałem, że się komuś narażę.

...na szczęście  Ty jak i wiele innych osób jesteście wyjątkiem.

;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fryne, niech Ci nie będzie smutno.

Ja się zgadzam z Frodo - większość, co nie znaczy, że absolutnie wszyscy, młodzi ludzie nie dorośli do takich zabaw.

Wyjątki, czyli osoby, które mimo młodego wieku, cechuje emocjonalna dojrzałość, się zdarzają. Niemniej nadal to wyjątki.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...