Skocz do zawartości
roblove

Heaven Sauna Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Hej planuje sie wybrac ale obawiam sie swojego sprzetu ze bedzie na bacznisc

A czego tu się obawiać? Zapewniam Cię, że akurat w tym miejscu nikogo to nie zgorszy  :-D

A co do samej sauny - byłem kilka razy, miejsce jest bardzo przyjemne. Czysto, dużo miejsca, kulturalna obsługa. Ale - co już tu parę osób napisało - jest to sauna gejowska i panuje w niej specyficzny klimat niestety charakterystyczny dla takich miejsc. Z jednej strony brak pruderii, bo można spotkać panów robiących sobie dobrze na kanapie, a z drugiej dziwne skrępowanie - rzadko ktoś do kogoś zagada, raczej odchodzi badanie się wzrokiem, czasem delikatne smyrnięcie mające oznaczać zainteresowanie. To jest właśnie duży minus takich miejsc, mnie też to potwornie drażni. Czy ludzie nie mogą ze sobą normalnie porozmawiać, przedstawić się, zagadać, a nie tylko gapić i ewentualnie złapać za kolano... czy co inne?

No niestety, taki już wątpliwy "urok" tych miejsc. Ciekaw jestem jak jest we wtorek, wiem, że panie mają wstęp darmo. Może wtedy atmosfera jest bardziej normalna :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ sezon saunowy w pełni odwiedziłem we wtorek saunę Heaven. Generalnie od ostatniego wpisu nic się nie zmieniło poza tym, że wzrosła nieco cena za wejście - teraz 30PLN. Reszta tak jak było: czysto, ładnie, tanio w barze. Może sucha nieco słabo zagrzana - to wrażenie subiektywne. Były 2 parki i kilkunastu chłopa o różnej orientacji. W całym klubie luz i swoboda.

Odwiedzam Heaven raz, dwa razy w miesiącu we wtorki. Trochę to przypomina chodzenie do knajpy po pracy - poznaje się innych saunowiczów i jest z kim porozmawiać (wszyscy hetero, bez podtekstów, geje rozmawiają w swoim gronie).

Ogólnie to bardzo dobre miejsce na spotkanie zamiast na kawę w kawiarni to do sauny na drinka. Nie trzeba nawet korzystać z sauny :) Jedna para z wczoraj nie weszła do żadnej sauny.

Skoda, że nie ma w Warszawie podobnego miejsca otwartego dla hetero przez cały tydzień.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...