Skocz do zawartości
roblove

Heaven Sauna Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

I co tam robiliscie? :D Generalnie sauny typu Łaźnia/Warszawianka nie służa uciechom seksualnym, co innego heaven.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heaven, czytając wnioskuję, to miejsce z większością panów innych. W Łaźni było kilka fajnych i smacznych par.Co robiliśmy? Wierz mi, można tam zrobić kilka fajnych rzeczy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Natrętnie nie jest, ale jak pisałem ja kilka razy zostałem smyrnięty. Wystarczy powiedzieć "nie, dzięki" i aby zakończyć temat.

Skoro bywasz regularnie we wtorki, powiedz jak wygląda obecność płci pięknej? Bo najwyraźniej ja źle trafiłem.

Nie jestem w każdy wtorek ale średnio raz, dwa razy w miesiącu. Samych pań nie widziałem, pary są prawie zawsze ale: jak są pary to nie znaczy że się bzykają w pokoju wypoczynkowym przez cały czas :). Realnie to wygląda tak że po prostu mijasz się z parą - Ty idziesz do sauny, oni idą do WC - jak w normalnej saunie. Wygląda na to że część par przychodzi tam jak do normalnej sauny za małe pieniądze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byliśmy w Heaven po roku i... nic się nie zmienia. We wtorki Justy była jedyną kobietą, przyciągała wzrok "gejów" a jeden nawet zostawił wizytówkę i zaproponował zabawę następnego dnia. Tacy to są ci geje xD

W parowej jak zwykle można dostać kutasem po twarzy, wszyscy od razu chwytają cię za wacka a dwóch kolesi robi sobie loda nawzajem - takie klimaty. Zależy, co kto lubi. Zawsze jest jednak miło i kulturalnie, a my przede wszystkim dobrze się bawimy. No i cena bardzo zachęcająca - 25zł, pani - free, bez limitu czasu. Tylko korzystać.

A - i seks - nie, nie zdarzył się ani razu. Ani innych par na tym sprośnym procederze nie przyuważyliśmy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej planuje sie wybrac ale obawiam sie swojego sprzetu ze bedzie na bacznisc

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Przymierzam się do wyjścia na saunę. Był ktoś ostatnio w "Heaven"? Jakie opinie? Może ktoś byłby zainteresowany wspólną wizytą?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po kilku opiniach przesłanych na prv postanowiłem sprawdzić dziś na własnej skórze jaki to lokal.

Szału nie ma: wprawdzie zawsze wydawało mi się, że mam w sobie pierwiastek biseksualizmu ale nie czułem się tam dziś komfortowo. Sam lokal niewielki, jedna sauna sucha i jedna parowa. Do tego trzy / cztery prysznice. Sporo facetów jak na poniedziałkowe popołudnie. Żadnego, który mógłby pobudzić mój biseksualny pierwiastek. W saunie parowej w głębszej części przez cały czas trwała jakaś akcja - słychać było odgłosy. Kilku facetów dogadzało sobie dobrze obserwując bohaterów akcji. Raczej zamiast podniecenia, takie okoliczności budziły moje obrzydzenie. W saunie miałem propozycję do czegoś więcej niż tylko saunowanie ale muszę przyznać, że wystarczyła delikatna odmowa, żebym dalej spokojnie korzystał z sauny bez dodatkowych atrakcji. Jakoś nie miałem na nie ochoty - może nie było odpowiedniej osoby ;-)

Do części Darkroom nie odważyłem się wchodzić. Stojący w przejściu faceci, średniego wyglądu cwaniaczków śródmiejskich, obserwujący każdy ruch nie byli dobrym zaproszeniem do wspólnej zabawy.

Myślę, że lokal na imprezy bi mógłby być naprawdę fajny. Warunek jest jeden - minimum dwie pary K+M. Wtedy może być naprawdę fajnie - nawet z męską przewagą  na widowni.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany takim kilkuosobowym wyjściem to chętnie się tam spotkam ;-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...