Skocz do zawartości
roblove

Heaven Sauna Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wiem o wtorkach dla par w saunie Heaven, ktoś tam bywa? Jeśli tak proszę o recenzje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W saunie Heaven bylem kilka razy w różne dni, głownie ze względu na swoją ciekawość różnych zagadnień sexu. Cóż, jest ot sauna gey-owska, więc nie powinno dziwić że jest tam dużo gey-ów :). Ale poważnmie...jest barr, jest strefa dla palących, jest "salon z sofami" są dwie sauny i oczywiście darkroom z kabinami. Wszędzie (poza saunami) na telewizorach lecą geyowskie filmy. Przy barze zwykle nikt nie siedzi, na sofach faceci siedzą oglądają film, czasem ktoś ze sobą gada. W strefie dark room przed kabinami stoji niemal zawsze kilkoro którzy zerkają na puszczony film i czekają czy będzie na co popatrzyć w kabinkach. Do kabinek czasem ktoś w chodzi i się zamyka i dzieje się tam jakaś akcja. Można czasem być smyrniętym przez ręcznik po felku, co jest elementem zaczepki.

Nie widziałem tam nigdy scen jak ze swingers clubu aby ludzie oddawali się uciechom przed innymi, na łóźkach pozwalacjąc innym obserwować czy też dołączyć się. Ogólnie panuje nastruj konspiry, badania się wzrokiem, itp.

Wtorki bi? Byłem dwa razy. Tylko raz była jedna para KM, która niedlugo po moim przyjściu zaraz poszła i zostali sami faceci.

Podsumowując, zawsze jest tam mocno geyowo, o co nie można mieć pretensji, bo w końcu to sauna geyowska. Ale w końcu klimat tworzą przychodzący tym ludzie, więc jeśli więcej parek będzie przychodzić w we wtorki, klimat może się zmienić :).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale w końcu klimat tworzą przychodzący tym ludzie, więc jeśli więcej parek będzie przychodzić w we wtorki, klimat może się zmienić :).

To może jutro jakieś wspólne spotkanie w kilka par?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie, wszystko zależy od nas. Można się tutaj zmówić aby w jutrzejszy czy inny wtorek aby przyjść większym gronem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaglądam do Heaven raz na jakiś czas tylko we wtorki. Pierwszy raz szedłem sam to miałem obawy, nieuzasadnione zresztą. Żadnych natretnych gejów, obmacywania itd - pełna kultura. Czysto i ładnie, miła obsługa. Szatnia, palarnia,prysznic, bar, pom. wypoczynkowe z TV, darkroomy, gloryhole, huśtawka no i sauny parowa i sucha.  Wejście 25pln, panie gratis. Lubię saunowanie a za 25pln to okazja. Trzeba tylko wiedzieć że można zobaczyć bawiących się panów w saunie parowej, ale mnie to nie rusza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Natrętnie nie jest, ale jak pisałem ja kilka razy zostałem smyrnięty. Wystarczy powiedzieć "nie, dzięki" i aby zakończyć temat.

Skoro bywasz regularnie we wtorki, powiedz jak wygląda obecność płci pięknej? Bo najwyraźniej ja źle trafiłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie, wszystko zależy od nas. Można się tutaj zmówić aby w jutrzejszy czy inny wtorek aby przyjść większym gronem.

Nie można się tutaj "zmówić". Proszę do tego celu używać swoich skrzynek PW. Nie mniej jednak temat ciekawy i zapewne opiniotwórczy, więc "lubię".
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wiem o wtorkach dla par w saunie Heaven, ktoś tam bywa? Jeśli tak proszę o recenzje

Tam jeszcze mnie nie było.

Miałem przyjemność odwiedzić z jedną z naszych Hotek Łaźnie przy Puławskiej, gorąco polecam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...