Skocz do zawartości
Behemoth22

Płyta dvd

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądałem kiedyś film bodajże tytuł Taśma o ile dobrze pamiętam. W skrócie facet miał urodziny i spodziewał się wielkiego przyjęcia. Wraca do domu po pracy a tam cisza i pusto jak po epidemii cholery. W pokoju przed telewizorem stoi krzesło a na nim leży kaseta VHS. Gościu włącza sprzęt i widzi swoją żonę jak w rytm muzyki zdejmuje ciuszki. Gościu wniebowzięty , podniecony jak buhaj ale do momentu kiedy na ciele żony pokazują się męskie dłonie. Nie był bynajmniej menem o preferencjach rogacza więc ciskał się i złorzeczył jak tylko mógł ale musiał obejrzeć spektakl.A bynajmniej nie skończyło się na pieszczotach bo jego żona oddała się nieznajomemu z dużym zaangażowaniem. Napisałem to w wielkim skrócie ale ten film ciągle mi nie daje spokoju. Jak ja bym wszedł do domu a tu płyta DVD na krześle. Noż kurcze to jest moje marzenie, zamarzenie i fantazja. Zona z jakimś facetem uprawiająca dziki sex.

Jak Wam podoba się moja fantazja zainspirowana filmem?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Interesująca i ze smakiem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze szukam tego filmu "taśma" ale znalezione  prze zemnie mają inną fabułę...:-(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a z jakiego kraju produkcja ? może będzie łatwiej mi odszukać ...?....rozumiem ,że tytuł związany ze słowem "taśma" ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

USA  film niezły oglądałem z wypiekami na gębie chociaz wtedy nie miałem takich fantazji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a do jakiego gatunku byś zaliczył ten film ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obyczajowy, dramat??? Szukałem na Filmweb i nic nie mogę znaleźć o tym filmie. Tytuł musi być zupełnie inny ale zabij nie pamiętam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...