Skocz do zawartości
Klaas900

Witajcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich użytkowników :) Mam 26 lat, jestem z Warszawy. Trafiłem tutaj zupełnie przez przypadek i.. postanowiłem zostać :) Jeśli chcecie wiedzieć o mnie coś więcej to pytajcie - nie przywykłem do rozpisywania się na forach :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

A jeśli nie chcemy wiedzieć więcej? To co wtedy? Odpuścisz próbę wejścia w nasze środowisko?

Napisz jakie są Twoje preferencje. Co to był za przypadek że tu trafiłeś, i postanowiłeś z nami zostać...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Preferencje hmm.. narazie w sferze fantazji kochanek. Marzy mi się również sex mojej lepszej połówki z jakąś fajną kobietą, ale z tego co rozkminiłem, to pod definicję Bulla to jeszcze nie podchodzi :P

Na forum ZKF trafiłem w wyniku wyszukiwania for dla swingersów (tematyka ta również mnie interesuje, ale póki co również w sferze fantazji). Tutaj pierwszy raz spotkałem się z terminem "cuckold". Szybko więc wskoczyłem na wikipedię żeby uzupełnić wiedzę, a następnie czytam, i czytam, i czytam i nie wierzę - chyba pierwsze forum o tematyce seksualnej, na którym piszą fajni, inteligentni i niebanalni ludzie :) tak więc długo nie myśląc - postanowiłem się zarejestrować. Zdaję sobie sprawę jak w tego typu środowiskach postrzegani są "samotni" panowie, niemniej jednak nie ma mowy o żadnym odpuszczaniu :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaję sobie sprawę jak w tego typu środowiskach postrzegani są "samotni" panowie

Są postrzegani tak, jak mają być postrzegani Kochankowie. My nie jesteśmy debilnym zbiornikiem gdzie kobiety piszą w swoich profilach tak "Samotni panowie nie pisać, jesteście bez szans", bo to IDIOTYCZNE, by samotny facet w portalu randkowym był bez szans, o czym jasno mówi Twoja definicja Kochanka, czyli "pakiet startowy" wstępnie określone Preferencje. My tu akurat jesteśmy połączeniem Forum z portalem randkowym ze wskazaniem na forum oraz opcję zlotową, nie mniej jednak wiem jak to wygląda w innych miejscach sieci. Tu, jesteś jak najbardziej potrzebny, że tak się wyrażę "przydatny". O ile wzbudzisz sobą zainteresowanie Pań.

Pozdrawiam i zapraszam do udzielania się

Sem.

nie przywykłem do rozpisywania się na forach :P

Przywyknij :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...