Skocz do zawartości
Zouza

Strasznie porządna Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Może zwyczajnie HW jak już znajdzie swojego Kochanka da mu to coś o czym Pani z parkietu nie ma zielonego pojęcia? ;)

Jasne, Zanim nie stałam się HW to tylko na misjonarza, hehe. A lody tylko truskawkowe ;)

Dwulicowość HW. My się nie puszczamy z kim chcemy. My się bawimy z kim chcemy. No tak cholerna różnica.

Frodo, bez urazy - ni chuja nie wiem o co Ci chodzi. :D

Ja się puszczam i bawię z kim chcę :D

Porządna HW - te dwa słowa zwyczajnie się ze sobą gryzą.

No i właśnie ten tytuł miał jakieś struny poruszyć.

Ale... się dowiaduję, że niektóre to nie komu popadnie (jakby w ogóle była inna opcja).

I w ogóle to grzecznie prawie, mąż, te sprawy... Porządnie!

;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówią, że racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Zou,

nie będę rozkminiał Twoich cytatów na części pierwsze bo nie o to chodzi.

Wiem tylko jedno.

Kobieta , która staję się HW oferuje coś więcej niż "przeciętna "Pani "z parkietu - zwyczajnie rozkwita i bije inne na głowę.

...i dlatego tak Nas Kochanków to kręci. ;)

btw,

czy seksiłaś się na misjonarza , czy na truskawkowo - Twoja sprawa ;)

Zou i misjonarz.... :lach:

Te dwa słowa kłócą się tak samo jak porządna HW ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O przepraszam, ostatnio prawie na misjonarza było, tylko nogi na pagony :D No prawie porządnie! :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, Zanim nie stałam się HW to tylko na misjonarza, hehe. A lody tylko truskawkowe

Przepraszam za off, ale nie mogę się powstrzymać...

Zou - widocznie Ty HW jesteś od urodzenia...;-)  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Druhu, kiedyś monogamistką zdeklarowaną byłam (wiem, trudno uwierzyć), chociaż seks lubię od zawsze i eksperymenty w tej materii. :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Memejowatość w tym temacie ( z nielicznymi wyjątkami Kriss, Majki).

Prośbę mam ogromną, czy mógłbyś zdefiniować memejowatość? :rolleyes:  Bo istnieje szansa, że też zostałem zakwalifikowany do grupy memejowaty i chciałbym dokładnie wiedzieć z czym mam walczyć??? :less:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie drogie - po prostu nic nie mówicie, a robicie swoje. Czy rzeczywiście tak cholernie trudno z Wami?

Porządna... hmmm...

Porównując HW z przykładową kobietą podrywaną na dyskotece, to faktycznie wychodzimy na porządne a wręcz niedostępne.

Przez niektórych troglodytów HW jest postrzegana jak nienasycona, niewybredna kobieta gotowa na seks z każdym. To faktycznie, przy takimi założeniu można się wydawać strasznie porządną. Bo jednak trzeba się wysilić aby sobą ową HW zainteresować a co dopiero doprowadzić do konsumpcji. 

Ileż tu mamy na forum nowych "objawień", oto jestem ja i mój fiut a raczej mój fiut i mało mnie. Iluż to panów bo jednej czy dwóch próbach dialogu ze mną znikało bez słowa, z przyczyn zapewne różnych (nie znam ich, przecież mi nie powiedzieli). 

Czy jestem porządna? Czy jestem niedostępna? Tak. Mam pewne wymagania wobec mężczyzn. Wybieram. Daję się poderwać tym, którzy mnie intrygują swoją postawą na forum.  

Czy jestem porządna? Czy jestem niedostępna? Nie. Zdarzyło się kilka razy dosłownie po krótkiej spontanicznej wymianie zdań, zaraz tego samego dnia umówić na kawę i skończyć w łóżku. A potem spotkanie powtórzyć.

Wracając do owej dziewczyny z dyskoteki. Hmmm.. nie widzę między nami żadnej różnicy. Kwestia charakteru, temperamentu i adoratora.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie twierdzę, ABSOLUTNIE(!), że hotka to z każdym i o każdej porze!

nie?

coś źle znowu zrozumiałam :bananasex:  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...