Skocz do zawartości
Zouza

Strasznie porządna Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Ritta nic bardziej nie podnieca niż twierdzą nie do zdobycia więc taka niedostępna jest bardziej kusząca i warta poświęcenia czasu

Boszszsz, no właśnie o to mi chodzi...

Ziew, ziew i jeszcze raz ziew.

Czyli wychodzi na to, że nawet jak hotka ma ochotę zerżnąć faceta tu i teraz, natychmiast, to... musi wtłoczyć się w sztywne, tradycyjne, drobnomieszczańskie ramy.

Bo inaczej nie będzie czuła się "warta poświęcenia czasu".

Jak to dobrze, że mam stałego kochanka, któremu chce się poświęcać czas (i nie tylko), choć wie, że twierdzą nie jestem. Ba! Właśnie to go podnieca!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny temat, Zou - każe sporo pomyśleć, zanim się wrzuci post
Wedle mojej "definicji" Hotka jest szczególnie obdarzoną kobietą. Dostała dar, o którym wiele kobiet skrycie może sobie marzyć, albo nawet żyć w niewiedzy, że takie życie toczy się gdzieś, być może niedaleko. Mam na myśli możliwość bardziej nieskrępowanego flirtu, seksu, kuszenia, prowokowania, pokazywania seksualności. Na dodatek ku zadowoleniu swojego partnera, czyli ze świadomie pilnowanymi zasadami. I nie ma co - jeśli tym darem chce się podzielić to jesteś wybrańcem, szczęściarzem. Jeśli nie - żal, ale to jej wybór. Nigdy nie wiązałem obrazu hotki z tym, czy każdy ją ma, czy ona zdobywa wielu - wręcz wąskie grono to plus. I mieć króliczka, i gonić go to szalona przyjemność :) Z drugiej strony gdyby hotki były dostępne i łatwe, tzw "kochankowie" wstępowaliby na takie forum, sięgali jak w tesco na półce z browcem po jedną z setek takich samych "puszek" i czaru by nie było :)

Nie odnoszę się do Twojego zdania - po prostu wyrażam swoje :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś patrzę na to inaczej.

Owszem, ja nie podrywam facetów. Na pewno nie wprost. Ale jakoś nie czuję się zdobyczą, a wręcz przeciwnie :D

Dlatego zdobycz ujęłam w cudzysłów, bo pomimo, że się nią nie czujemy, dla wielu nią jesteśmy, a rozmowy w kuluarach tylko to potwierdzają ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z drugiej strony gdyby hotki były dostępne i łatwe, tzw "kochankowie" wstępowaliby na takie forum, sięgali jak w tesco na półce z browcem po jedną z setek takich samych "puszek" i czaru by nie było :)

Scandal, wiesz, tak tu wielu kochanków, że... Jakoś nie przyjdzie Wam do głowy, Panowie, że to Wy możecie być tymi "puszkami"?

A czar jest! Bo współprzeżywany z Rogaczem :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może i tak, Zou... To zaledwie jedna ze stron hotki w temacie czy jest postrzegana jako "strasznie" porządna. Ja czasem wspominam taki cytat: "jak wszyscy są super, to nikt nie jest". Czasem mam też smaka na piwko nie z puszki, z wyższej półki, o trudnej z pozoru nazwie, która okazuje się miła dla ucha, jak się ją prawidłowo wypowie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza nie do końca o to mi chodziło że HW musi stwarzać pozory i udawać trudną do zdobycia ale czasami warto poświęcić trochę więcej czasu na zdobycie takiej kobiety.I bynajmniej nie mam nic przeciwko spontanicznym spotkaniom

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem mam też smaka na piwko nie z puszki, z wyższej półki, o trudnej z pozoru nazwie, która okazuje się miła dla ucha, jak się ją prawidłowo wypowie ;)

Jakkolwiek by tego nie określić, to... Umówmy się, to Hotka ma prawo wyboru. Panowie, Wy możecie tylko stroszyć piórka.

Sorry za brutalność :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...

jeśli tym darem chce się podzielić to jesteś wybrańcem, szczęściarzem. Jeśli nie - żal, ale to jej wybór.

Czy nie to właśnie pisałem? ;>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czasami warto poświęcić trochę więcej czasu na zdobycie takiej kobiety

I czasami nie wychodzi. ;)

Nawet kiedy wydawało się takie proste. Prawda, Widarze? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakkolwiek by tego nie określić, to... Umówmy się, to Hotka ma prawo wyboru. Panowie, Wy możecie tylko stroszyć piórka.

Sorry za brutalność :D

Wiem o czym myslisz i do czego zamierzasz, ale mam wrażenie, że pewnych schematów myślowych nie da się zmienić.

I co z tego, niech każdy sobie myśli jak chce.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...