Skocz do zawartości
Zouza

Strasznie porządna Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Zou statystycznie to na forum jest mniej HW niż kochanków. Odpowiadanie na każdą wiadomość i flirtowanie z kazdym, który się zgłosi to nie dla mnie.

Ritto, a gdzieś napisałam, że trzeba flirtować z każdym?

W ogóle przeczytałam na razie ledwie kilka postów i już widzę, że kobiety kompletnie nie załapały (no, może Może?) o co kaman!

Ale to tylko potwierdza moje spostrzeżenia. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę co do kochanków to 1 część bawi sie za plecami swoich kobiet i stad klopot logistyczny ze zgraniem terminów, 2 są na tak wstępnym etapie rozpoznania tematu ze wystarczają im same rozmowy z hotkami. Co do hotek i bardziej doswiadczonych kochankow to wydaje mi sie ze kazda ze stron ceni sobie takie spotkanie dlatego sie nie spieszy, stad pewno czasami brak zrgania szybkosci rozwoju znajomości ;) jedna stron przeszla by juz do konsumpcji ;) a druga chetnie by odwlekla je do kolejnej kawy ;)))

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiec jak widac , nie taka ona latwa , jak ja maluja :) latwa , gdy chce i dla kogo chce , ot :)

Właśnie!

I tu jest sedno!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm, moze przyjdzie lepszy, moze z lepszym sprzetem, poczekajmy".

Uwierz mi na słowo, że nie zawsze lepszy sprzęt jest bardziej zachęcający niż "to coś" podczas rozmowy. To samo dotyczy wyglądu zewnętrznego. Nie żebym miał kompleksy ale bywa, że sposób bycia niekiedy jest bardziej pożądany niż ładne i wysportowane ciało z odpowiednio "lepszym sprzętem" :) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale zwykle stają się po prostu "zdobyczami" tych najśmielszych podrywaczy.

Jakoś patrzę na to inaczej.

Owszem, ja nie podrywam facetów. Na pewno nie wprost. Ale jakoś nie czuję się zdobyczą, a wręcz przeciwnie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou każy łapie jak umie. Skoro u mnie część znajomości odpada ze względu na brak zainteresowania, czasu czy odległość to potem moze to wygladać na moją niedostępność.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro u mnie część znajomości odpada ze względu na brak zainteresowania, czasu czy odległość to potem moze to wygladać na moją niedostępność.

Może niektórzy wolą pogoń za króliczkiem niż jego złapanie ?:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ritta nic bardziej nie podnieca niż twierdzą nie do zdobycia więc taka niedostępna jest bardziej kusząca i warta poświęcenia czasu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałabym wyjaśnić, bo chyba jest tu pewne nieporozumienie.

Ja nie twierdzę, ABSOLUTNIE(!), że hotka to z każdym i o każdej porze!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Króliczki szybko biegają i równie szybko się męczą :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...