Skocz do zawartości
Zouza

Strasznie porządna Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

mam wrażenie, że pewnych schematów myślowych nie da się zmienić.

Da się! W NASZYCH głowach, Hotek!

Czy nie to jest istotne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałabym wyjaśnić, bo chyba jest tu pewne nieporozumienie.

Ja nie twierdzę, ABSOLUTNIE(!), że hotka to z każdym i o każdej porze!

Ja nie twierdzę ale jestem pewny, że jeśli ma na to ochotę to może z kim chce, jak chce i kiedy chce :) Niestety nie ile razy chce bo faceci nie mają często takich możliwości technicznych :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Da się! W NASZYCH głowach, Hotek!

Czy nie to jest istotne?

W naszych już dawno się zmieniło, dlatego tu jesteśmy. Miałam na myśli ICH głowy ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie twierdzę ale jestem pewny, że jeśli ma na to ochotę to może z kim chce, jak chce i kiedy chce :) Niestety nie ile razy chce bo faceci nie mają często takich możliwości technicznych :)

Cholera, uwielbiam to! :D

W naszych już dawno się zmieniło

Śmiem wątpić, przynajmniej w wielu przypadkach.

Ja nie daję cipy każdemu dlatego, że jestem hotką i jakiś fiut tego chce :redevil:

No i cudnie.

Ale nie rozumiem za bardzo intencji.

Jest takowa, co daje każdemu, który chce?

Bo ja daję kiedy JA chcę, nawet jeśli dla postronnych mogłoby wyglądać to inaczej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie daję cipy każdemu dlatego, że jestem hotką i jakiś fiut tego chce  :redevil:

Sorry za wtrącenie nie w temacie. Dlaczego o facecie nie mówi się, że "daje fiuta" a o kobiecie że coś daje ? :(

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotki to magiczne niemal istoty, stąpające jak po puchu, które wręcz powinny po płatkach róży chadzać, ziemia niegodna ich dotyku.

Delikatność, subtelność, zalotne trzepotanie rzęs, alabastrowa skóra, zniewalający zapach, eteryczna ulotność słodkich ust składających się do pocałunku.

Przymrużone seksownie oczy taksują potencjalnego kochanka, mhmm, przycięte paznokcie, wypastowane buty, zegarek na ręce jest?

Karta kredytowa, niedbale wypadające kluczyki od niezłego auta są?

Mhmm, godzien on przejścia do drugiego etapu.

Dowcipny on, widać wysportowaną sylwetkę? Potrafi rozmawiać używając trudnych słów? Na zagajenie o Sartre'a i Wilde nie reaguje paniką tylko delikatnie się uśmiecha i prowadzi rozmowę za każdym razem dając celną puentę?

Mamy następny etap.

Łatwiej jest wyrwać zwyczajną dziewczynę na mieście niż Hotkę :pali1:  

Chodź Piorunku, bierzemy nasze maczugi i idziemy na miasto :list:

PS. Kochanek wychodzi w trakcie kawy do kibla i rechocze w duchu, chowa pożyczoną kartę i kluczyki od auta (i tak pojedziemy taksówką bo przecież walnąłem setę przed spotkaniem żeby przetrawić ten taniec godowy).

Upycha po kieszeniach skrótowe opracowania Portretu Doriana Greya i Krytyki Dialektycznego Rozumu.

Zerka na podróbę Rolexa z plaży w Egipcie i zastanawia się czy słusznie poświęcił dzisiaj te pięć minut na pastowanie butów i przycinanie paznokci zadając do swojego odbicia w lustrze kluczowe pytanie "da mi w końcu tej dupy czy dalej mam wciskać te pierdoły?".

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niet, cholera, jeszcze bardziej Cię lubię! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja daję cipy a cipą co najwyżej mogę być ;)

Każdy orze jak może ale fakt faktem facet może okazać się cipą a wtedy już nie ma dla niego ratunku. Nie ma zlituj dla "cipcioków" :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

PS. Kochanek wychodzi w trakcie kawy do kibla i rechocze w duchu, chowa pożyczoną kartę i kluczyki od auta (i tak pojedziemy taksówką bo przecież walnąłem setę przed spotkaniem żeby przetrawić ten taniec godowy). Upycha po kieszeniach skrótowe opracowania Portretu Doriana Greya i Krytyki Dialektycznego Rozumu. Zerka na podróbę Rolexa z plaży w Egipcie i zastanawia się czy słusznie poświęcił dzisiaj te pięć minut na pastowanie butów i przycinanie paznokci zadając do swojego odbicia w lustrze kluczowe pytanie "da mi w końcu tej dupy czy dalej mam wciskać te pierdoły?".

A Hotka wtedy...

jeeeeeeeżu malusieńki, no jeszcze ta klata go broni.

Chociaż może zwiewać? Wszak mawiają, że napompowani tu i ówdzie, to TAM są wypompowani...

Sprawdzać? A może lepiej nie?

I po chuj popycha mi te pierdoły, o których nie ma pojęcia???

Kurwa, lepiej było zostawić te pończochy na lepszą okazję.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...