Skocz do zawartości
Rainman75

Relacje bi między mężczyznami w układzie cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Temat zupełnie nie dla mnie, zupełnie mnie nie kreci, nie jestem bi. Kazdy robi to co sprawia mu pprzyjemność, no dopóki dopóty nie krzywdzi innych :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krata piwa dla Odyseusza... :dobre:

Dopóki uczestnikami zabawy są osoby dorosłe i robią to całkowicie dobrowolnie to wszystko jest OK, wszystko jest jak najbardziej dopuszczalne i nie ma mowy o żadnych zboczeniach, czy odchyleniach...

Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu, żeby rogacz brał w usta moją pałkę, aczkolwiek nie jest to dla mnie niezbędny element zabawy...  (nawet jeśli uległy rogacz robi to "pod przymusem" hotki, to zakładam, że nadal uczestniczy w zabawie dobrowolnie... :)).

I zgadzam się również z tymi co pisali, że uległość nie jest tutaj potrzebna...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie myślę że mimo całego wyluzowania seksualnego jakie istnieje na tym forum jest to cały czas temat nieco tabu.

I tak sobie myślę znowu, że jakby na przykład Piki z Taurusem tu napisali że robią sobie po lasce w sobotnie popołudnia to wódka z Nimi już nie smakowałaby tak samo.

Co ja pacze  :splashface:

Kriss a Ty dalej się nie domyślasz, dlaczego z Tobą wódkę piliśmy i dlaczego urwał Ci się film tej nocy w Łodzi? taaadddammmm pssssss 

mam nadzieję, że się nie pogniewasz   ;)

Kriss coś Ty mi z psychiką zrobił tym wpisem!!!

Ja tam nie mam nic przeciwko zachowaniom  biseksualnym obojga płci. Choć są tacy, którzy mi w tej roli jakoś nie pasują, jak wspomniani wyżej Panowie  :)

Nic nie bój nic ja sam w strachu.

Ale pewnie jakby co do czego, to chętnie moją żonę bym chłopakom podesłał, bo zobaczyć dwóch zabawiających się ze sobą samców (i jeszcze się do nich przyłączyć) to jej fantazja, której ze mną raczej nieprędko zazna

Rozczaruję ale muszę, bo ten temat jest wbrew absolutnie wszystkiemu czym się kieruję, co mnie pociąga i czego pragnę, więc sorry Rrr ale nie licz na mnie w przypadku realizacji tej konkretnej fantazji.

Nigdy nie brałem udziału w takiej relacji, i nigdy nie wezmę bo mnie to absolutnie nie kręci, a wręcz przeciwnie wywołuje bardzo skrajne przeciwne uczucia nie będę opisywał dokładnie jakie, by nie obrażać osób, które przyznawały w tym temacie że to lubią, bo nic mi do tego. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ( mam nadzieje) przyszłego rogacza ta myśl o wspólnej lini rogacz-bull raczej mni nie kręci choc przyznam ze nawet ciekawe. Nie ma mowy o majstrowaniu przy tyłkach ale jak wyglada, jakie jest w dotyku narzędzie bulla - czemu nie, z chęcią bym to poznał. Jeśli chodzi o czyszczenie hotki, przyznam ze mógłbym spróbować... ;) I jeszcze jedno, o ile hotke mógłbym oddać zaufanemu koledzy o tyle wyzej wspomniane czynności przeze mnie nie wchodziły by w grę. Musiałby byc to 'obcy' byk ale nasze relacje w trojkącie musiałyby byc określone w 100% od a do z plus meeeeega zaufanie. Podobnie jak i w relacji zona- byk.

W innym temacie napisałem wczoraj o tym ze zakupiłem zonie prezent w postaci wibratora, ktory jest większy niz moj gotowy do działania członek i przyznam ze z ciekawością brałem go do ręki by wlasnie zobaczyc jak to mniej wiec jest ;)

Mimo wszystko, mimo tego ze pragnę byc rogaczem czuje sie i jestem heteroseksualny!

Bo czy z reszta jedno drugie wyklucza??? Dla nas, ludzi z forum pewnie nie ale dla kogos z boku juz zapewne tak.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ ciekawy temat odkopałam :) Bardzo interesujący układ, mega podniecający ;D ale... nie z z moim :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ehhhh.... z moim niestety też nie.... ale od czego jest Kochanek  :redevil: ten mi niczego nie odmówi  :mrgreen: musimy tylko znaleźć odpowiedniego Pana do takiego trójkącika :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona fantazjuje o możliwości zaspokojenia mnie oralnie z innym facetem. Mnie również takie zabawy podniecają i nie miałbym nic przeciwko. Niemniej jednak wyłącznie w układzie 2M+K. Sam na sam może nie odpycha mnie ale zupełnie też mnie nie podnieca. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...