Skocz do zawartości
Rainman75

Relacje bi między mężczyznami w układzie cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Też staroświecki jestem i jakoś nie dopuszczam myśli o majstrowaniu przy moim tyłku (komukolwiek) :list: Tak jak nie dopuszczam myśli o operowaniu kogokolwiek oprócz płci pięknej w okolicy mojego penisa.

Kriss , jesli jestes staroswiecki to powinienes tym bardziej brac z zycia co sie da.

Dlaczego ?

Tutaj zalaczam dowod i nie rob juz dalej wykretow (posmakujesz jeszcze  :redevil: ) :

post-8255-0-73382100-1470057302_thumb.jpg

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak sobie myślę znowu, że jakby na przykład Piki z Taurusem tu napisali że robią sobie po lasce w sobotnie popołudnia

Kriss coś Ty mi z psychiką zrobił tym wpisem!!!

Ja tam nie mam nic przeciwko zachowaniom  biseksualnym obojga płci. Choć są tacy, którzy mi w tej roli jakoś nie pasują, jak wspomniani wyżej Panowie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich, Od dawna intryguje mnie kwestia relacji między mężczyznami w ukladzie cuckold. Jestem hetero, nigdy nie pociagali mnie faceci, nigdy też nie chciałem być sam na sam z facetem choćby po to, aby uprawiać wspolny onanizm. Sytuacja natomiast zmieniła się diametralnie, gdy miałem okazję być z hotwife i jej rogaczem. Otóż ona uwielbiala, gdy rogacz przygotowywał kochanka do akcji na jej oczach. Stawianie i masowanie penisa, nawilżanie go ustami i wprowadzanie w muszelkę żony na początku było dla mnie szokiem ale szybko ustąpił on miejsca wielkiemu podnieceniu. Chcialbym zapytać hotwife,rogaczy i kochanków co myślicie na ten temat? Czy was to kręci? Chętnie przeczytam wszelkie wasze opinie

Ooo matko... mój temat... 
Zaliczam się do kobiet, które uwielbiają widok dwóch (albo i więcej ;)) zabawiających się mężczyzn. Strasznie mnie to podnieca. Na tyle, że jestem w stanie oddać zupełnie pole w sypialni, usunąć się na bok i z niewielkiej odległości obserwować jedynie jak oni robią sobie dobrze.
Widok dwóch onanizujących się wzajemnie mężczyzn sprawia, że uginają się pode mną kolana... A to naprawdę niewinna zabawa w porównaniu z tymi, które błądzą w moich fantazjach  :oops:

• Lubię 24

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm - omawiany temat to taki "krok dalej" ... dla wielu zbyt duży.

dla mnie do przyjęcia  jest symboliczna "pomoc"dłonią rogacza we włozeniu czlonka do pochwy HW jako symbol upokorzenia i oddania kobiety, czy tez pocałunek czlonka po zaspokojeniu HW, jako forma szacunku.  Oczywiscie jako element pewnej gry którą wszyscy akceptują.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm - omawiany temat to taki "krok dalej" ... dla wielu zbyt duży.

Nie wątpię.

Tylko utożsamianie zdeklarowanej heteroseksualności z byciem samcem alfa jest duuużym nadużyciem.

Tutaj zalaczam dowod

Ów dowód to moja fantazja. :redevil:

No może poza kieckami ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ów dowód to moja fantazja. :redevil: No może poza kieckami ;)

To dowod na to , ze nie tak dawno bo w sredniowieczu takie zachowania byly znane.

Mozna siegnac dalej do Indii i Chin i tez okaze sie ze nie sa to zadne maxi zboczenia.

A nabicie samca super alfa na "rozen" wcale nie musi byc dla nikogo tortura.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak sobie myślę znowu, że jakby na przykład Piki z Taurusem tu napisali że robią sobie po lasce w sobotnie popołudnia to wódka z Nimi już nie smakowałaby tak samo. Bez urazy chłopaki, ale to dobry przykład na prawdziwych samców alfa których znam z tego forum ;)

Wódke z nimi piłem i śniadanie jadłem

i mimo wszystko widziałbym Pikiego z Taurusem w pozycji 69. Hmm tylko nie wiem kto jest na górze a kto na dole.

:lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może na boku? :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może na boku? :P

Zou,

z boku to KissKross. Niech sobie będzie jeden wieczór samcem ALFA.

:lach:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam, nie miałem i nie będę miał. Moja dupa zawsze będzie jak Anglia czy wielka Rosja czyli nigdy nie zdobyta.

W sferze sexu mam bardzo szerokie spojrzenie na świat i jestem otwarty na naprawdę wiele, ale zostawiam sobie tą jedną jedyną nigdy nie odkrytą wyspę - czyli moją własną dupę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...