Skocz do zawartości
Rainman75

Relacje bi między mężczyznami w układzie cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Od dawna intryguje mnie kwestia relacji między mężczyznami w ukladzie cuckold. Jestem hetero, nigdy nie pociagali mnie faceci, nigdy też nie chciałem być sam na sam z facetem choćby po to, aby uprawiać wspolny onanizm. Sytuacja natomiast zmieniła się diametralnie, gdy miałem okazję być z hotwife i jej rogaczem. Otóż ona uwielbiala, gdy rogacz przygotowywał kochanka do akcji na jej oczach. Stawianie i masowanie penisa, nawilżanie go ustami i wprowadzanie w muszelkę żony na początku było dla mnie szokiem ale szybko ustąpił on miejsca wielkiemu podnieceniu. Chcialbym zapytać hotwife,rogaczy i kochanków co myślicie na ten temat? Czy was to kręci? Chętnie przeczytam wszelkie wasze opinie

Artur

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda nie z moim manem (a wielka szkoda), a z kochankami i szczerze...?

Cholera, kręci mnie tak bardzo, że na samą myśl... :redevil:

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie probowałem, ale wizja Kobiety podnieconej takim widokiem i mnie wprawia w straszne podniecenie. Osobiście wiele miałem takich fantazji, samo w sobie to też bardzo na mnie działa. Tym bardziej oczywiście, im dłużej odmawiam sobie orgazmu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to kręci bardzo, z tą tylko różnicą, że to mojego męża ktoś mógłby przygotować tak właśnie  :rolleyes:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło wiedzieć że nie jestem sam ☺ ja osobiście nie potrafię zapomnieć tej sytuacji i bardzo chciałbym żeby się powtórzyła. Kręci mnie to maksymalnie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie wyobrażam sobie abym podczas spotkania nie mógł pomasować penisa czy nawilżyć go ustami i wprowadzić ręką w cipkę dziewczyny. Tylko że ona mimo że wie o moich upodobaniach to nie chce o nich słyszeć. No ale może kiedyś zmieni zdanie :)

Wysłane z aplikacji Cuckoldplace Red

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to nie. Staroswiecki jestem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie myślę że mimo całego wyluzowania seksualnego jakie istnieje na tym forum jest to cały czas temat nieco tabu.

I tak sobie myślę znowu, że jakby na przykład Piki z Taurusem tu napisali że robią sobie po lasce w sobotnie popołudnia to wódka z Nimi już nie smakowałaby tak samo.

Bez urazy chłopaki, ale to dobry przykład na prawdziwych samców alfa których znam z tego forum ;)

Ja to nie. Staroswiecki jestem.

I tak sobie myślę po raz trzeci że pewne fantazje niech zostaną fantazjami. Ich realizacja mogłaby doprowadzić do pewnej skazy psychicznej, przynajmniej u mnie.

To mi przypomina pewien wieczór przy winie z dwoma dziewczynami stąd i rozmowę o masażu prostaty.

Też staroświecki jestem i jakoś nie dopuszczam myśli o majstrowaniu przy moim tyłku (komukolwiek) :list:

Tak jak nie dopuszczam myśli o operowaniu kogokolwiek oprócz płci pięknej w okolicy mojego penisa.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie próbowałem, ale chętnie jak się okazja nadarzy. Pewnie dużo czasu minie zanim moja żona zaakceptuje taką sytuację, ale trzeba próbować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To mi przypomina pewien wieczór przy winie z dwoma dziewczynami stąd i rozmowę o masażu prostaty.

Kriss, tak dupę przykleiłeś do krzesła, że mogłybyśmy Cię najwyżej piłą mechaniczną oderwać :lach:

Im bardziej się bałeś, tym większą polewkę miałyśmy. Ale wierz mi - żadna z nas Ci masażu prostaty robić nie chciała :D

Bez urazy chłopaki, ale to dobry przykład na prawdziwych samców alfa których znam z tego forum ;)

Nie mówię o Taurusie, czy Pikim, ofc., ale przykład chujowy.

Bycie samcem alfa to kwestia zupełnie innych spraw.

I oczywiście rozumiem, że kogoś to zwyczajnie nie kręci - bo ma prawo.

Jednak czasem mam wrażenie, że niektórzy faceci się tak tego boją, by przypadkiem nie zostać posądzonym o gejostwo.

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...