Skocz do zawartości
dwojex

Punkt "G"

Rekomendowane odpowiedzi

Kobiety, Dziewczęta, Dziewoje, Damy (lub nie damy) jak tam która chce.

Niedawno przeczytałam, że Punkt "G" to miejsce nieodkryte przez z wielu mężczyzn,  to podobno nie to magiczne doprowadzające nas na szczyt rozkoszy tylko miejsce zamykające nam usta, czyli "G" jak gadanie.

Coś w tym jest, bo podobno jak kobieta w nocy jęczy to w dzień nie warczy.

Czy też tak myślicie?

Ja uważam, że Kobieta zaspokojona i kochana mniej męcząca jest.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak przez kilka dni (a zazwyczaj kobiety, w związku z biologią, takowe mają) się nie bzykam, to jestem nie do zniesienia. Jak już nadrobię zaległości, tom słodka jak miód, hehe. Coś więc w tym jest. ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podobno jak kobieta w nocy jęczy to w dzień nie warczy.

zgadzam się z tą teorią ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Reasumując : bardzo dorodny ptaszek, nie wiem jak byłby zwinny chowa się w porównaniu do dwóch zwinnych palców.

Wow, odkrywca, zuch chłopak, tylko Pani pozazdrościć

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Twojej się udało, tylko Tobie się udało, znaleźć. :D

Może nie uwierzysz, ale przez kilka lat znajomości i bardzo wielu spotkań, ani razu się nie zdarzyło, bym nie miała squirtu ze stałym kochankiem, już od pierwszego razu. A że jest to umiejętność - niech świadczy o tym, że na moich oczach, też na pierwszym spotkaniu, doprowadzał do squirtu kobiety, które nigdy wcześniej go nie miały.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Twojej się udało, tylko Tobie się udało, znaleźć. :D

Może nie uwierzysz, ale przez kilka lat znajomości i bardzo wielu spotkań, ani razu się nie zdarzyło, bym nie miała squirtu ze stałym kochankiem, już od pierwszego razu. A że jest to umiejętność - niech świadczy o tym, że na moich oczach, też na pierwszym spotkaniu, doprowadzał do squirtu kobiety, które nigdy wcześniej go nie miały.

Ty to masz szczęście. Ja niedawno miałam swój pierwszy raz. Bosko, poproszę jeszcze, jeszcze...

To takie piękne jest i pomyśleć, że są Kobiety, które zwykłego orgazmu nie miały - Bidulki

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tym jest, osobiście mogę się pochwalić, że jakieś 3 lata temu a jesteśmy w związku ponad 15 udało mi się namierzyć ten guzik i odpowiedni go stymulować, a jakość doznań u mojej Pani objawiała się pewną ilością wystrzeliwanego płynu a z pewnością nie był to "złoty deszcz".

Reasumując : bardzo dorodny ptaszek, nie wiem jak byłby zwinny chowa się w porównaniu do dwóch zwinnych palców.

|Gratuluję, ale "straciłeś" 13 lat żyjąc w nieświadomośći :) Nadrabiajcie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę tutaj głosić żadnych odkrywczych teorii ale chya to fak, że to zależy od kochnka jeżeli on wie czego szukać i gdzie to jest w stanie za każdym razem dawć swojej partnerce niesamowitą rozkosz i to niezależnie czy jest z nią pierwszy czy kolejny raz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, miałam dzisiaj tego przykład.

Dżizas, chodzić nie mogę, a łóżko całe zalane.

Ale będę dzisiaj milutka :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dopiero wowczas poznalam siebie do konca :)

hmm, kto zna siebie do konca ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...