Skocz do zawartości
zeus6299

marzenie dotyczące mojej żonki;-)

Rekomendowane odpowiedzi

witam
Jestem na forum od dłuższego czasu i niestety nie będzie mi chyba dane zakosztować chwil kiedy inny mężczyzną zajmie się moja kobietą;-(
Fantazje tą kieruje do mojego wymarzonego faceta który uwiódł by mi mój skarbek ;-)
Mam nadzieje że się spodoba i w zasadzie chciałbym tak to widzieć w realu 
pozdrawiam

Super jak byś tam z nami był kombinowalibyśmy tak aby Ulke wystawić tobie jakieś to niby przypadkowe sytuacje że muszę wyjść itp... a ty byś mógł uwodzić żonkę ;-)
A jeśli by nie było wyjścia i po kilku wieczorach wspólnie spędzonych i nie dorwałbyś się do cycków i tyłka Ulki podalibyśmy jakis specyfik abyś mógł w końcu ku mojej radości zerżnąć pizdeczkę mojego kochanie ;-)
Żeby wam nie przeszkadzać poszedłbym na mały spacerem niby to po piwko lub lody pokój miałbym z Ulka na parterze tak więc mógłbym z zewnątrz obserwować twoje poczynania i jak ją uwodzisz ;-) Jak się do niej dobierasz niby to przypadkiem muskając jej uda, piersi, plecy, brzuszek i każdy centymetr ciała Ulki, darząc do tego aby zrobić z niej swoja sukę.
Pięknie by było gdyby pierwszego wieczoru pod moja nieobecność udało by ci się usiąść koło Ulki i obejmując ja ręką pocałować ją w usta i aby twoja obejmująca rekom wokół szyi żony powędrowała pod miseczkę stanika ugniatając jej pierś skupiając się na sutku.
Po chwili bym wrócił i Ula zachowywała by się jak gdyby nigdy nic.
Oczywiście następnego dnia poszlibyśmy na plaże razem w trójkę (ty byłbyś tez na wakacjach jako niby mój kolega i przypadkiem byliśmy w tej samej miejscowości). nasmarowałbyś Ulę olejkiem do opalania bo ja rozkładałbym parawan he he ;-) mógłbyś wtedy jeszcze bliżej poznać ciałko twojej przyszłej suki...
Poszedłbym popływać a ty dalej uwodził byś żonę wspominając z nią wasz wczorajszy pocałunek leżąc obok niej na wspólnym kocyku...
Oczywiście subtelnie dotykałbyś np. nóżek ulki kiedy leżała by na pleckach ona oczywiście (znając ją) mówiła by do ciebie
- przestań nie możesz tego robić ja mam męża i jeszcze zobaczy... a to co się wczoraj wydarzyło to po prostu za dożo alkoholu...
Jadnak ty byś obsypywał ja swoimi komplementami ...
Po kąpieli wróciłbym do was po drodze kupując piwko dla ochłody dla nas wszystkich. Po plażowaniu wrócilibyśmy do siebie a ty do swojego lokum które było by nieopodal naszej kwatery..
Wieczorem zaplanowałbym z Ulka wyjście na pobliska dyskotekę mówiąc że ty dzwoniłeś i tez tam będziesz. Ula nie była by zadowolona ponieważ chciała by ciebie unikać z uwagi na to co się stało dzień wcześniej wieczorem, jednak udaje mi się ją namówić na wieczorne wyjście namawiając na ubranie fajnej sukienki z dużym dekoltem na ramiączkach. (a było by to trudne ponieważ Ula jest dość nieśmiała).
Już na miejscu szybko byśmy się odnaleźli i usiedli wspólnie przy jednym ze stolików... Ulę posadzilibyśmy pomiędzy sobą widziałbym jak co jakiś czas wpatrujesz sie w jej cyce wyeksponowane ładnym dekoltem.
Przez chwile rozmawiamy potem ty prosić ja do tańca - jest szybka muzyka więc ula z chęcią idzie z tobą na parkiet nie chce być niemiła i odmawiać koledze męża.. Ja  w tym czasie idę do DJ-a zamawiając jakiś wolny kawałek do przytulania, wtedy ty łapiesz Ulkę i mówisz jej że ten taniec jeden więcej ci się należy - Ula jest onieśmielona i nie we jak zareagować lekko czerwieniąc sie na twarzy. Wracam do stolika i widzę jak w talii żonę a ona opiera swoje dłonie na twoich ramionach, po krótkiej chwili przytulasz sie do Ulki ręka powoli zjeżdżając ja jej pośladek - Ula w obawie że zobaczę szybko podciąga rękę s powrotem na swoje biodro.
Wracacie do ogólnie następne 2-3 godzinki schodzą nam na rozmowach i wspólnym tańcu oczywiście zakrapianych kolejnymi porcjami drinków, które Ula dostaje trochę mocniejsze niż by chciała ;-)
Ulka idąc do łazienki widzę że porusza się chwiejnym krokiem mówię do ciebie:
- Henry wiesz co zostawię was razem i zaczekam na was nieopodal dyskoteki może też dziś uda ci się coś skręcić z Ulką. Wraca z łazienki i mówię:
- kochanie chyba coś mi zaszkodziło bo strasznie się źle czuję chyba pójdę już na kwaterę;-(
Ula:
- dobrze Paweł juz się zbieram...
Ja:
- nie kotku jak chcesz możesz jeszcze zostać Piotrek jeszcze zostaje..
ty:
- dokładnie Ula bez kłopotu dotrzymam ci towarzystwa jeszcze wczesna pora...
Ula:
- no nie wiem .... (Ulka patrzy na mnie błagalnym wzrokiem aby ze mną tez poszła bo trochę jej niezręcznie)
Ja:
- Ulka daj spokój szkoda urlopu pobaw się trochę jeszcze ja nie widzę problemu... mówiąc to całuje ją  usta tobie podaje rękę na pożegnalnie aby postawić ją przed faktem dokonanym... 
Oczywiście zaraz po wyjściu z dyski ide obok na murek przy plaży biorąc po drodze piwko i przyczajony czekam aż wyjdziecie ;-)
Po około 2,5 godziny długiego oczekiwania widzę jak wychodzicie z Ulką z imprezy
Do naszej ulicy gdzie przebywamy prowadzi alejka o długości około 800m usiana co jakąś odległość ławeczkami jest to okolica mało uczęszczana o tej porze...
Widze że idziecie dość wolno ponieważ Ulka chyba jeszcze coś wypiła w międzyczasie - śledzę was dyskretnie trzymając się obok idąc w cieniu obok alejki...
Słysze tylko jak po drodze komplementujesz Ulkę... trzymając o dziwo ręke na jej pośladku po kilkuset metrach siadacie na ławeczce. Siadasz obok niej obejmując ją ręką tak samo ja wczorajszego dnia sięgając zagłębiając rękę w jej staniku.
Słysze tylko głos Ulki:
- NIE NIE daj spokój Piotrek co ty robisz..
Ty:
- Ula spokojnie przecież nic się nie dzieje złego..
Ula:
- a ta ręka w moim staniku?
Ty:
- cichutko... 
i całujesz ją w usta , początkowo nie odwzajemnia pocałunku ale też nie wzbrania się zbytnio od tego (alkohol swoje zrobił...)
Całujesz ją namiętnie cały czas masując pierś ręką co jakiś czas skupiając uwagę na brodawkę i centralnie umieszczony sutek który również drażnisz,,,
Druga ręka spoczywa na jej kolanie początkowo delikatnie masując coraz wyżej wewnętrzną stronę ud.
Ula:
- przestań nie możemy !!! (mówi przerywając pocałunek)
ty:
- podobasz mi się Ulka nic na to nie mogę  poradzić jesteś taka śliczna - i całujesz ja dalej opuszczając ramiączko sukienki a druga ręka jest już blisko cipki.. widzę wszystko dokładnie i jestem mega podniecony
Ula próbuje zaciskać uda ale po chili twoich pocałunków widzę jak jej uda lekko odpuszczają i twój paluszek gładzi materiał majtek na wysokości łechtaczki...
Po paru minutach odginasz materiał majteczek i czujesz mokrą cipke Ulki mówisz:
- Ulka ale masz śliczną cipkę czuje to...
Ulka wyrywa się i wstaje z ławeczki i idzie w stronę kwatery mówi:
- co ja robię mój mąż (lekko chwieje się na nogach) 
po kilku metrach ją łapiesz i próbujesz uspokoić idąc z nią pod drzewo które znajduje się niedaleko alejki iw zaciemnionym miejscu, ja zmieniam lokalizacje aby lepiej was widzieć...
stoicie naprzeciwko siebie bierzesz ją za rękę i coś jej mówisz na początku całując ją delikatnie aby po chwili zatopić usta w jej ustach...
Dłońmi upuszczasz jej ramiączka od sukienki do bioder zostaje w samym staniku.. który sprawnym ruchem odpinasz  tyłu, gdy ma już opaść na ziemie ula rękoma przytrzymuje go na piersiach
mówisz|:
- niepotrzebnie to robisz bardzo chciałbym je zobaczyć .... i całujesz ją jeszcze raz odciągając jej dłonie w bok i ukazują się jej nagie piersi

CDN.... ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeśli by nie było wyjścia i po kilku wieczorach wspólnie spędzonych i nie dorwałbyś się do cycków i tyłka Ulki podalibyśmy jakis specyfik abyś mógł w końcu ku mojej radości zerżnąć pizdeczkę mojego kochanie ;-)

Eeee tam, od razu maczugą przez łeb.

Nie doczytałam do końca, z powodu powyższego.

Nie lubię.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee tam, od razu maczugą przez łeb.

Nie doczytałam do końca, z powodu powyższego.

Nie lubię.

Ja też nie zagłębiłem się dalej z powodu zamiłowania autora do środków odurzających. Jestem przeciwnikiem gwalcenia nieprzytomnych kobiet!
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no fakt trochę popłynąłem ;-)

proszę nie brać tego na poważnie ty tylko fantazja ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no cóż... marzenia marzeniami, fantazje fantazjami ale litości.... środki odurzające.... oj palnęłabym Cię zdrowo za takie pomysły

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz przepraszam jeśli kogoś urazilem tym postem na przyszłość będę miał to na uwadze

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No już dobra, dobra... Pojechało Ci się i się nie powtórzy.

Pisz dalej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc ukazują się piersi urszulki w całej okazałości widzę niewyraźnie jak twoja głowa ładuje na dekolcie żony a dłonie stanowczo przytrzymują piersi blisko twoich ust skupiających się na sterczacych sutkach. Ula odchyla głowę do tyłu widać że sprawia jej to wielką przyjemność. Usta pozostają na piersiach jednak dłonie wędrują po biodrach w stronę tyleczka i niżej do zakończenia sukienki

.. .

Sprawne dłonie porywają brzegi sukienki i razem z nim wędrują w górę centymetr po centymetrze odsłaniając coraz więcej ud ulki oraz pupę.

Teraz twoje ręce spoczywają na pośladkach masując je po całej powierzchni ...

Odwracasz ulke tyłem do siebie żeby się nie przewrócić opiera dłonie o jedną z gałęzi drzewa jest lekko pochylona do przodu widzę zarys jej sukienki oraz lekko wiszących piersi które od jakiegoś czasu są już be stanika a po przeciwnej stronie podwinietą sukienkę ...

W międzyczasie ty szybko uwalniasz się z paska i opuszczasz spodnie wraz z bokserkami uwalniając swojego penisa, przytulasz się biodrami do tyłka żony która lekko odskakuje do przodu czując twardość pomiędzy nogami.

Przytulając się widze jak twoje dłonie pieszczą piersi masując je miarowo od czas do czasu szczypiąc sutki i kręcąc nimi ...

Widzę jak coś do niej szepczesz a ona tylko na NIE kręci głową, jednak ty dalej coś szczepczesz jej przy uchu odrywając jedną dłoń z lewej piersi kierując ją w stronę tyłka i majteczek które zdecydowanie zsuwasz - widzę jak zjeżdżają do jej kostek..

Potem moim oczom ukazuje się wspaniały widok w który aż nie mogę uwierzyć :

Z profilu widzę jak trzymając sterczacego kutasa u nasady widzisz po cipce żony próbując wejść w jej różyczkę

Cd..

Dzisiaj, 17:29

Po chwili twój penis znalazł to czego szukł ponieważ Ula lekko się ponownie podsunęła ale tym razem będąc już w jej cipce druga rękę sprawnie przeniosłeś na jej biodro przytrzymując jej tyleczek to samo z drugiej strony postąpiła lewa ręka ...

OCH !! Co za widok widzę że jesteś już w niej cały ponieważ twoje biodra prawie zlały się z jej tyleczkiem

Ula chyba już wie że późno już na cofnięcie czasu dlatego aby tylko nie stracić równowagi i upaść mocniej chwyciła się gałęzi. Ty po kilku delikatniejszych ruchach czując że cipka ulki spasowala się z twoim kutasem przyspieszacz tempa aby w miarowy i równy sposób posuwać Ulkę. Po kilku minutach tego wspaniałego obrazka słyszę jak żona zaczyna coraz głośniej pojękiwać (to znak że będzie miała zaraz orgazm), przed samym jej szczytowanie słyszę tylko z jej ust:

- nie kończ tylko w środku ..

Po chwili w charakterystyczny sposób ulka wygina ciało i przepływa przez nią fala rozkoszy....

Dochodzac do siebie żona odwraca głowę i mówi o ciebie:

- kurwa co ja odpoerdalam .... Nie kończ w środku słyszysz ???

Ty:

- ok słoneczko w takim razie odwróć się do mnie przodem...

Wyślizgujesz się z ciasnej cipki jak tylko Ula się odwróciła rękoma sprowadzasz ja do parteru próbując włożyć jej kutasa do ust ona jednak odwraca głowę ...

Ty:

- dobrze ulka rozumiem że nie masz ochoty więc zrób to ręka na swoje śliczne piersi ...

Mając dwie opcje do wyboru ssanie pałki lub spust na cyce posłusznie upuszcza materiał sukienki jeszcze niżej aby go nie pobrudzić jedną rękę podkłada pod biust aby był wyżej i zwarty a druga zaczyna trzepać penisa nakierowujac główkę na swoje cycki ...

Ty glaszisz ja po głowie szepszczac jej jakieś słowa... Po chwili wydajesz z siebie głośny krzyk i pierwsza dawka lulukru ląduje biuście mojej ślubnej po czym druga.... trzecia....czwarta.. irp..

Po wszystkim calujesz Ulkę w usta pociągając spodnie a następnie podając że późno chusteczki aby mogła się wytrzeć

Co za widok patrze i nie wierzę moja żona kuca z rozneglizowanym biustem wybierając spermę innego faceta że swoich ślicznych piersi

Po tym zabiegu doprowadza się do kultury ...

CDN

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to może wrzucę fotke aby nakreślić chociaż ogólnie jak wygląda żonka

to może wrzucę fotke aby nakreślić chociaż ogólnie jak wygląda żonka

żona przy drobnych pracach remontowych ;-)

post-4490-0-92509400-1469996120_thumb.jpg

post-4490-0-70657600-1469996152_thumb.jpg

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem na forum od dłuższego czasu i niestety nie będzie mi chyba dane zakosztować chwil kiedy inny mężczyzną zajmie się moja kobietą;-(

Może niezbyt skutecznie o to zabiegałeś.Może trzeba zmienić metody. Warto podziałać, bo wtedy fantazja przestanie być tyko fantazją.Poza tym, w twoim scenariuszu żona "po" będzie miała wyrzuty sumienia, a tego chyba nie chcesz :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...