Skocz do zawartości
Mendozza

Początki i rozmyślenia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Za oknem pada, więc postanowiłem coś skrobnąć:P Na forum znalazłem się już jakiś czas temu, lecz niedawno zdecydowałem się przyprowadzić tu żonę. Jej wdzięki można podziwiać w galerii hot wife. Rozmowę o ZK odbyłem już z żoną już spory czas temu, więc moje fantazje nie są Jej obce. Na początku nie rozumiała tego ( i nie wiem czy do końca zrozumiała). Rozmowa z żoną jest dla mnie niezwykle ważna, ale też fajnie że jest takie miejsce jak to forum. Spore zainteresowanie w galerii zdjęć, zachęciło mnie też do napisania na forum. Dopiero zaczynamy naszą przygodę, nie nastawiam się na nie wiadomo co. Najważniejszy jest nasz związek, jeśli wszystko w nim będzie funkcjonowało jak należy to dodatki będą smakować lepiej:P Dziękuje za zaproszenia we wiadomościach, jeśli będziemy zdecydowani żeby się z kimś spotkać to na pewno damy znać. Żona też trochę już czytała forum, być może za jakiś czas sama założy tu konto. Jestem szczęśliwy że wspiera mnie w moich fantazjach (ja to nazywam chorobą:P hehe). Gdy z Nią rozmawiam to ciężko jest wszystko powiedzieć. Bo jak powiedzieć jednego wieczora-> Kocham Cię i dodać "chętnie bym popatrzył jak inny Cię pieści"

Nie jedna by sobie pomyślała, chłop mnie podpuszcza. Chce żebym zrobiła to z innym, żeby on mógł później powiedzieć  " idę też pobzykać". Dlatego decyzja żeby pokazać żonie to forum jest trafna, bo może zobaczy że jest więcej takich osób. Fantazje fantazjami, ale żonę kocham i jeśli nigdy nie uda się spełnić tego, to nic się nie stanie. Najgorsze co mogłoby być to zrobienie czegoś wbrew sobie. Czasami boje się że za dużo Jej mówię o tym, ale już taki jestem że dużo gadam:P Postaram się regularnie opisać swoje przemyślenia i co tam w trawie piszczy u mnie i hotki ( swoją drogą podoba mi się ta nazwa).

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazje fantazjami, ale żonę kocham i jeśli nigdy nie uda się spełnić tego, to nic się nie stanie. Najgorsze co mogłoby być to zrobienie czegoś wbrew sobie. Czasami boje się że za dużo Jej mówię o tym, ale już taki jestem że dużo gadam

Twoje podejście jest jak najbardziej rozsądne bo jak mawiają co nagle to po diable. Myślę, że gdy Twoja piękna Żona trochę oswoi się z tematem zrozumie, że facet z takimi skłonnościami jak ty może zaoferować znacznie więcej niż większość tzw. normalnych a ile z tego  weźmie i spróbuje zależy tylko i wyłącznie od Niej. Przy spokojnym rozważnym podejściu do tematu możecie wzbogacić swoje małżeństwo i pogłębić to co Was łączy. Osobiście uważam, że w cuckoldzie lepiej rozdzielić włos na czworo, niż cokolwiek przemilczeć. :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj spędziłem z żoną wspaniały wieczór który zakończył się lepiej niż mogłem to sobie wyobrazić. Przy okazji miałem okazję pchnąć temat do przodu. Jestem mega zaskoczony, odkąd zaprosiłem tu żonę sprawy nabrały tempa. Być może dzisiaj założymy dzisiaj konto dla hotki. Nie liczę że nagle zasypie Was setką postów, ale kto wie może się przełamie. Oboje mamy wątpliwości i różne rzeczy sobie wyobrażamy. Lecz mamy mnóstwo wspólnych fantazji które chcemy zrealizować. Oczywiście na wszystko przyjdzie czas. Można powiedzieć że powoli się przygotowujemy do tego pierwszego razu. Nie musi się to zakończyć seksem, nie wiem jeszcze jak to będzie wyglądać. Najważniejsze że razem spoglądamy w tym samym kierunku. Moja żona nie jestem typem drapieżnej kotki która kusi wszystkich facetów dookoła. Nigdy nie dała mi powodu bym był o Nią zazdrosny, nie oznacza to że nie potrafi być kobieca. Wręcz przeciwnie, wystarczy że spojrzy i miękną mi nogi a twardnieje.. serce:) To by było na tyle.... do usłyszenia później

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że masz takie rozsądne podejście, że najważniejszy jest komfort kochanej kobiety. Miło się to czyta. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My postami może nie będziemy zasypani ale Ona wiadomościami na pewno ;) Dobrze, że jesteście spokojni, że rozmawiacie i że pozwalasz żonie samodzielnie, w swoim tempie "dojrzewać" do dalszych kroków. To ważne. Emocje, dużo i różne, Was nie ominą więc dobrze być świadomym. Wszystko tak naprawde przed Wami, życzę więc umiejętności zrozumienia i opanowania tych emocji przede wszystkim :) 

Moja żona nie jestem typem drapieżnej kotki która kusi wszystkich facetów dookoła.

Niech będzie sobą :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mendoza, jesteśmy dosłownie pół kroku przed Tobą. Ledwo co mój Rogacz prawdziwy już założył mi konto osobne :) jemu bardzo się spodobało i idziemy dalej a czasami idę sama:-) gorąco polecam :-*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotka założyła samodzielne konto, teraz czeka na aktywacje. Powoli rozglądamy się za kandydatem na ten pierwszy raz.

W głowie zadaję sobie pytania:

- jak będzie?

- jak odnajdziemy się w tym?

- na ile wpłynie to nasze życie codzienne?

Mimo że często o tym fantazjowałem, to dziwnie rozmawia się z własną żoną o innym.

Robię się zazdrosny gdy o tym myślę, ale w ten pozytywny sposób. Przecież jeśli będzie Jej dobrze, to ja też będę miał satysfakcję.

W końcu to ja zacząłem ten temat.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mendozza, ważna rzecz. Uwaga choć poprawia relacje, proza życia zaniedbana. Dzisiaj do mnie dzwonili, że rachunki nie popłacone :) Ot, zapomniałam przez ostatnie dwa tygodnie cokolwiek prozaicznego zrobić:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mendozza, ważna rzecz. Uwaga choć poprawia relacje, proza życia zaniedbana. Dzisiaj do mnie dzwonili, że rachunki nie popłacone :) Ot, zapomniałam przez ostatnie dwa tygodnie cokolwiek prozaicznego zrobić :)

Hmmm... brzmi nieźle:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze się zderzysz ze ścianą, swoją. Nie słuchaj tych, co mówią, że ambrozja, że niebo, że raj. Czasem boli. 

Ale jakie też bywa przyjemne...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...