Skocz do zawartości
madmax199

Wasze hotki/przyszłe hotki jakie były przed?

Rekomendowane odpowiedzi

przytyk

Wiesz na czym polega dyskusja? Zajrzyj do jakiejś mądrej książki.

wierze jej

Prawo Twe święte ;)

nie da się tak aktorzyć

Da się i nie tylko tak.

gdyby miała to jużbym to z niej wydobył, bo o innych rzeczach opowiedziała:)

Jedno z drugim nie ma nic wspólnego.

A jakbyś wydobył? Ciekawią mnie te techniki wydobywcze ;) opowiedz nam o nich :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz na czym polega dyskusja? Zajrzyj do jakiejś mądrej książki.

1. to był przytyk, ale raczej nie traktujemy tego poważnie? :)

Prawo Twe święte ;)

zgadza się:)

Da się i nie tylko tak.

A skąd wiesz, co było grane?:)

Jedno z drugim nie ma nic wspólnego.

A jakbyś wydobył? Ciekawią mnie te techniki wydobywcze ;) opowiedz nam o nich :)

mieszanka namiętności, seksu, podniecenia i alkoholu:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(M) lubiła się bzykac, teraz też lubi, lubimy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. to był przytyk, ale raczej nie traktujemy tego poważnie? :)

Jeśli czyjeś wątpliwości wyrażone w formie pytania w dyskusji uważasz za "przytyk" to znaczy, że jeszcze nie zajrzałeś do żadnej mądrej książki, w której znajduje się definicja dyskusji. To jest forum dyskusyjne, a nie nasza klasa ;)

Pozostań przy swojej niezbitej świadomości, moje i nie tylko, doświadczenie życiowe twierdzi, że najczęściej bywa inaczej. Zwłaszcza w mniejszych miejscowościach naszej pięknej, prawej i porządnej ojczyzny ;)

alkoholu

Tak myślałam ;)

I już nie zbaczam z tematu, rozkminiaj dalej :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli czyjeś wątpliwości wyrażone w formie pytania w dyskusji uważasz za "przytyk" to znaczy, że jeszcze nie zajrzałeś do żadnej mądrej książki, w której znajduje się definicja dyskusji. To jest forum dyskusyjne, a nie nasza klasa ;)

wątpliwość w formie pytania sugerujaca, że jestem trochę naiwny, że w to wierze:) to nie przytyk?:) koniec tematu;)

Pozostań przy swojej niezbitej świadomości, moje i nie tylko, doświadczenie życiowe twierdzi, że najczęściej bywa inaczej. Zwłaszcza w mniejszych miejscowościach naszej pięknej, prawej i porządnej ojczyzny ;)

pewnie tak

Tak myślałam ;)

I już nie zbaczam z tematu, rozkminiaj dalej :)

a ja wiedziałem, że czekasz aż to napisze:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona: Sorry może bez sensu, ale już trochę wypiłam, powiem tak. Nie nadążam za wiadomościami ale muszę się wypowiedzieć raz jeszcze.

Hotką się rodzisz nie zostajesz, pytanie czy znajdzie się ktoś, kto to z nas to wydobędzie, i czy jesteśmy gotowe na to wyzwanie. Mój Rogaś wiedział to od zawsze, jak mnie brał wiedział o tym. Ja tego nie wiedziałam. Rozmowy na forum, że chciałbym a boję się, są do dupy. Wiesz lub nie jaka jest Twoja Kobieta. Robienie z niej Hotki na siłę nic nie da. Jednak pozwolić jej by rozkwitła w twoich ramionach to dopiero sztuka.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illo, masz rację.

Na własnym przykładzie - bardzo dawno temu spotykałam się z pewnym chłopakiem, z jednej podłódzkich miejscowości.

Wiekowo byłam już blisko 30-tki.

Oczywiście w jakimś momencie zaczęły się rozmowy nt. naszych doświadczeń.

Coś mnie tknęło i nie powiedziałam prawdy o ilości seksualnych partnerów. Powiedziałam, że przed nim było 5, hehehe. :P

A ten przerażony, bo to strasznie dużo :D:lach:

Nie wspomnę już o tym, że seks oralny to po ślubie. ;)

Jak się pewnie domyślacie - związek nie trwał długo. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mnie tknęło i nie powiedziałam prawdy o ilości seksualnych partnerów. Powiedziałam, że przed nim było 5, hehehe. :P

A ten przerażony, bo to strasznie dużo :D:lach:

Trzeba było dodać że kiepski tydzień miałaś, pewnie pomyliłby okno z drzwiami w beznadziejnej ucieczce ;)

Już milczę :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świnia! :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega tak ogólnikowo o tych technikach wydobywczych, więc rozwinę temat.
Proponuję szczelinowanie hydrauliczne - proces ten przeprowadza się poprzez wpompowywanie do odwiertu płynu szczelinującego pod wysokim ciśnieniem w celu wytworzenia, utrzymania lub powiększenia szczelin. Odpowiednio przeprowadzone szczelinowanie pozwala skutecznie pozyskiwać surowce trudne to pozyskania klasycznymi metodami wydobywczymi ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...