Skocz do zawartości
madmax199

Wasze hotki/przyszłe hotki jakie były przed?

Rekomendowane odpowiedzi

Ona: otóż to , masz rację Zouza. Facet musi być ten a nie inny i wtedy majtki same spadają. Słowo i wzrok czynią cuda. Wcale nie musi być taki jak go sobie wymarzyłyśmy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ON: Ależ o tym pisałem. Na nastrój składa się nie tylko otoczenie (martwa natura) ale też towarzystwo! I jak to jest TEN, to tylko kwestia czasu :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój przypadek jest identyczny,wręcz lustrzany(fale,"no weź", "przestań",oburzenie,stanowcze NIE),ale o dziwo chętnie w żartach i nie tylko podejmuje temat,Kiedyś namówiłem ją ,że będę udawał serwisanta (u klienta) a ona będzie go podrywała,na początku było dziwnie,ale jak się wczuliśmy w rolę..zajeb... Ostatnio (nie w łóżku) zaczęła zastanawiać się jakby ją potraktował ten sporo młodszy"chyba nie jak starszą panią,ale też nie jak brutalny..."Ja na to ,że to kwestia ustalenia itd.,a może coś poszukać w necie ,"ty chyba sam chcesz sobie na boku dlatego mnie tak podkręcasz"ja na to jeżeli tak to tylko z nią ,"a dzieci,rodzina,będziemy mieli jakieś wielkie tajemnice" przecież się nie spowiadamy im co w łóżku robimy." to nie normalne,chyba nie ogarniam" i tak temat powraca,w łóżku też i ja i ona widzimy  większe podniecenie.

u mnie prawie identycznie powiedziane "chyba sam chcesz mieć na boku...":)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takie fale co jakiś czas, raz jest spokój i prawie w ogóle mnie to nie interesuje, po jakimś czasie chce bardzo,

Po takim czymś bym Cię zatłukła gumowym młotkiem ;)

Ale z pewnością nie zostałabym hotką. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po takim czymś bym Cię zatłukła gumowym młotkiem ;)

Ale z pewnością nie zostałabym hotką. 

chyba źle to ująłem:)

zainteresowanie nie spada, jest cały czas, raz bardziej intensywne raz mniej - może dlatego, że nic narazie w temacie się nie dzieje i robie bardzo małe kroki?:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O Widzisz, tak lepiej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie, nie po raz pierwszy zresztą, skąd u niektórych Panów niezbita pewność, że ich Połówki nie miały przed nimi doświadczeń erotycznych.

Wszak fakt posiadania błony dziewiczej nie uprawnia do takiego stwierdzenia, a już tym bardziej zapewnienia Pań, że "never ever" lub tylko z jednym, no, co najwyżej z dwoma ;) , by uchodzić za tę porządną ;)

Nie bez znaczenia jest także wychowanie i kultura erotyczna, a raczej brak  w tym naszym dziwacznym społeczeństwie..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie, nie po raz pierwszy zresztą, skąd u niektórych Panów niezbita pewność, że ich Połówki nie miały przed nimi doświadczeń erotycznych.

Illa, zawsze ciśnie mi się to na usta, ale jako naczelna małpa wredna forum wolałam nie pytać. :lach: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, któraś z nas musiała :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba przytyk do mnie?:P

no cóż, tak jak wspomniałem bawiła się wcześniej, to, że nie miała nikogo przede mną, aczkolwiek było blisko, wynika z tego, że 1. wierze jej 2. nasz pierwszy raz... hmm nie da się tak aktorzyć:) 

to chyba przytyk do mnie? :P

no cóż, tak jak wspomniałem bawiła się wcześniej, to, że nie miała nikogo przede mną, aczkolwiek było blisko, wynika z tego, że 1. wierze jej 2. nasz pierwszy raz... hmm nie da się tak aktorzyć :)

dodam jescze, że gdyby miała to jużbym to z niej wydobył, bo o innych rzeczach opowiedziała:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...