Skocz do zawartości
Rainman75

Witam wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Mam na imię Artur i od dawna kręci mnie tematyka cuckold. Pochodzę z okolic Warszawy i chciałbym nawiązać tutaj kontakt, dzielić się pragnieniami, chętnie poznać realnie ciekawych ludzi. Z tego co zdążyłem przeczytać, nie brakuje tutaj takich.

Pozdrawiam,

Artur

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie brakuje. Możesz mi wierzyć :)

Witaj!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: witaj Artur :) chcesz nas poznać realnie to wbijaj na zlot w Krakowie :D nowi są zawsze mile widziani :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Serdecznie dziękuję za miłe przyjęcie ☺ wierzę że pobyt tutaj będzie owocny w miłe znajomości. ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...