Skocz do zawartości
Killbill6969

Sex z Hotka w ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Nope, nie, niet, nein. Byłam w ciąży w roku ubiegłym i nawet jak mąż mi zrobił szlaban od seksu w ostatnim trymestrze, nawet jak już chodziłam po ścianach, nawet jak była okazja, to i tak nie dałabym się ruszyć nikomu poza mężem. Tak jakoś nie czułam,że to w pełni moje ciało, tylko je z kimś współdzielę. I miałam takie nastawienie, że cokolwiek z tym ciałem robię, to przez ten pryzmat. I jakoś tak nie pasował mi do obrazka mojego i męża dziecka moszczącego się w brzuchu inny facet.

Jedyne na co pozwoliłam, to na 100% męskiej adoracji. Nie wiem panowie co tam Wam w głowach siedzi, ale nawet jak biegałam w kusej sukience i szpilkach nie miałam takiego powodzenia i takiej adoracji, jak z 8 miesięcznym brzuchem. No i raz dostałam długi i interesujący monolog co działoby się ze mną, gdybym nie była w tak błogosławionym stanie. Wspominam sobie do dziś <3 

Przy okazji tego monologu, jak tylko się nakręciłam, moje dziecko zaczęło szaleć w brzuchu, kopać, wywijać koziołki i generalnie było bardzo niezadowolone, także to by było na tyle w kwestii tego co ew. bym mogła nawet gdy bym chciała ;P 

Z anegdot - u koleżanki skończyło się rumakowanie, jak dziecko kopnęło w szyjkę podczas gdy mąż był w środku i niestety to poczuł...ponoć mała trauma ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To musze sie zgodzić jak mi żona mówi ze zaczyna sie ruszać wtedy kiedy w niej jestem to tak jakoś mi juz mniej sie chce galopować ....:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...