Skocz do zawartości
Killbill6969

Sex z Hotka w ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Zonka nie chce. Ale pizniej umawiamy sie w 3. Chyba ze jej lub kochankowi cos sie nie spodoba. Dostane fotki to wstawoe w temacie mms od ukochanej. Licze ze sie uda potem spotkanie w 3 bo mam ochote porzadnie nawilzyc sprzet kochankowi zanim w moja zone wejdzie. No i wysprzatac po nim cipke.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś fotki pewnie będą :-) liczymy na nie,powiedz żonce.Pozdrawiamy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks z hotką w ciąży?

Nigdy w życiu, ciało kobiety wtedy to oaza macierzyństwa, preludium najgłębszych uczuć matki do dziecka, jest jak piękny kwiat który rozkwita ale którego nie powinno się splamić swoją niecną chucią.

Rodzące się życie powinno być obiektem kultu, podziwu godnego najwyższych piedestałów.

Poza tym seks w ciąży jest wbrew naturze gdyż nie prowadzi do zapłodnienia, stąd nie ma najmniejszego sensu oprócz zaspokajania swoich najbardziej atawistycznych potrzeb. :list: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks z hotką w ciąży?

Nigdy w życiu, ciało kobiety wtedy to oaza macierzyństwa, preludium najgłębszych uczuć matki do dziecka, jest jak piękny kwiat który rozkwita ale którego nie powinno się splamić swoją niecną chucią.

Rodzące się życie powinno być obiektem kultu, podziwu godnego najwyższych piedestałów.

Poza tym seks w ciąży jest wbrew naturze gdyż nie prowadzi do zapłodnienia, stąd nie ma najmniejszego sensu oprócz zaspokajania swoich najbardziej atawistycznych potrzeb. :list:

Przez chwilę zwątpiłem..:-) Hihi...Dobrze, że masz opis pod postem:-)

Twój sarkazm jest daleko poza zasiegiem mojego..:-(

Pozdrawiam...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zonka nie chce. Ale pizniej umawiamy sie w 3. Chyba ze jej lub kochankowi cos sie nie spodoba. Dostane fotki to wstawoe w temacie mms od ukochanej. Licze ze sie uda potem spotkanie w 3 bo mam ochote porzadnie nawilzyc sprzet kochankowi zanim w moja zone wejdzie. No i wysprzatac po nim cipke.

Trzymam mocno kciuki.

Ja nie za bardzo mogę sie przełamać aby spotkała sie sama ... Lubię patrzeć i czuć jej ekstazę :)

Spotykacie sie bez gumki ????

Lubię taka wyruchana cipkę jest wtedy cudnie gorąca i wilgotna :):):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sie dopytywałem i moja Żona sama zaszła w ciążę :)

Chcesz przez to powiedzieć, że nie było Cię przy tym kiedy się kochała, czy też zdarzył się cud ;)?

Ciekawy temat. Jest coś pięknego, magicznego i urzekającego w kobiecie w ciąży. Jeśli chodzi o mnie, to w myślach, ale tylko w myślach, kręci mnie, oddanie kochankowi ciężarnej żony. A tylko w myślach, dlatego że jako tata dzieciątka, miałbym silną potrzebę chronienia jego i żony. No chyba, że to nie ja byłbym ojcem ;)

Natomiast z drugiej strony mojej duszy, zajęcie się żoną lub inną kobietą w stanie błogosławionym, jest dla mnie, aż nadto interesujące :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz przez to powiedzieć, że nie było Cię przy tym kiedy się kochała, czy też zdarzył się cud ;)?

Ciekawy temat. Jest coś pięknego, magicznego i urzekającego w kobiecie w ciąży. Jeśli chodzi o mnie, to w myślach, ale tylko w myślach, kręci mnie, oddanie kochankowi ciężarnej żony. A tylko w myślach, dlatego że jako tata dzieciątka, miałbym silną potrzebę chronienia jego i żony. No chyba, że to nie ja byłbym ojcem ;)

Natomiast z drugiej strony mojej duszy, zajęcie się żoną lub inną kobietą w stanie błogosławionym, jest dla mnie, aż nadto interesujące :)

No chyba byłem ;)

Mam tak samo fantazje aby ja w ciąży udostępnić ale tylko fantazje. A zająć sie inna Hotka w ciąży jak najbardziej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...