Skocz do zawartości
Killbill6969

Sex z Hotka w ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

W ostatni weekend spotkałem sie z kumplem na wódeczkę. I tak w trakcie rozmowy pochwalił mi sie związkiem mężatka. Związek trwa już kilka lat. Nie wiem czy jest to typowy związek cuckoldp czy zdrada.

Ale co przykuło moja uwagę to fakt ze obecnie spotyka sie ze swoją kochanka która jest w ciąży. (Ojcem dziecka jest jej maż mój kolega nie jest sprawca. Do kiedy nie buła w ciąży sex w gumce teraz bez. Mówi ze maja do siebie zaufanie a on nie ma innych partnerek poza nia).

Z jego relacji wynika, że do tej pory była zajebista kochanka ale teraz to jest jakiś kosmos ...! Pomimo tego ze ciąża jest zaawansowana 6/7 miesiąc.

Zwróciło to moja uwagę ponieważ sytuacja jest mega podniecająca przynajmniej dla mnie. Zarowo jako bull uprawiający sex z czyjaś żona w ciąży jak i rownież udostępnianie swojej z brzuszkiem. Nie wiem czy to jest bezpieczne ale wizja tego jest mega podniecająca.

Mieliście już takie doświadczenia ? Pytanie skierowane do wszystkich stron tego typu układu.

Przeglądając tematy nie trafiłem na takie tematy a sprawa wydaje sie mega przyjemna. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a nie w ciąży i z brzuszkiem też się liczy? :D jak tak to się mogę wypowiedzieć :D

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W wyszukiwarkę należy wpisać choćby: 

1. ciąża

2. ciąży

i wyskakuje kilka tematów, w tym dwie galerie. ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety w ciąży miewają spory apetyt. Były już o tym tematy na forum, poszukaj. O ile większość ludzi tutaj jest dość otwarta na wszelkie urozmaicenia, w kwestii seksu z ciężarną hotką znaczna część ma stanowisko konserwatywne.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie ciąża niewiele by zmieniła, może jedynie częstotliwość (gdybym miała jeszcze większy apetyt). No chyba, że źle bym się czuła fizycznie, czy zagrażałoby to dziecku - to chyba jedyna możliwość, która w tej chwili przychodzi mi do głowy, żebym zachowała wstrzemięźliwość. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pod koniec ciąży, w okolicach przewidywanego terminu rozwiązania, seks może przyśpieszyć poród. Warto przed zabawą przygotować się na pobyt na porodówce :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ale to dopiero pod koniec, czyli czasu sporo :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie taki temat też bardzo kręci kobiety w ciąży są bardzo seksowne do tego kochać się z mężatką w ciąży.... Bardzo dobrze cię rozumiem ☺

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckold "na wilka" :D :D :D

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyny problem taki ze zmniejsza sie ilosc pozycji bo nie w kazdej sie da i nie w kazdej wygodnie...

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...