Skocz do zawartości
robek1

Pytanien Kim jestem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy na forum są ludzie jak rownież tematy dotyczące Cuckold odwrotnie ? Tematy Cuckcake czy cuckqueani . W życiu rożne rzeczy się zdarzały zainteresowania były rożne np w moim wydaniu najpierw myslalem Swingers bo był seks z innymi , pózniej przyszedł temat Rogacz bo takie stało sie ukierunkowanie . Żona z kimś albo żona on lub my i on . Ale w szaleństwie jest metoda wiec zycie szalone bierze co chce i daje co chce . Zonie trochę opadł temperament zmieniły sie potrzeby i ...

No wlasnie najpierw w ramach nagrody pózniej ciekawości coraz cześciej zaczoł pojawiać sie wątek żebym ja coś z kimś a ona grzeczna . Zachęcała prosiła , znalazła sie dobra koleżanki żony , pózniej druga , wpadła kuzynka . I tak okazalo się że żonie sprawia przyjemność kiedy widzi słyszy czy uczestniczy w moim seksie z inną . Zabawy były coraz śmielsze a prośby żony miały coraz bardziej szalony wydźwięk . Seks z nia i inną gdy przy użyciu dildo była na dwa baty brana czy razem ze mną brała inną czy nawet prośby o skończenie w innej by ona mogła potem pieścić tamtą językiem , pieszczenie innej językiem gdy ja byłem w ciasniejszej dziurce . To wszystko było jeszcze przeplatane czasami seksem żony z inny facetem jakimiś podrywami czy nawet party gdzie mimo wszystko kobiet na nich jest kilka a facetów sporo wiec łowiła jak mogła ( mieszkamy w UK) ale coraz bardziej szala przechylała się do tego bym ja miał czeciej seks z inną jak ona z innym . W końcu praktycznie znalazła mi na " stałe " dwie kochanki ( stałe znaczy że raz czy dwa w miesiącu z każda z nich a obie nie wiedza o sobie jest jakiś seks obie to jej dobre przyjaciółki koleżanki a czasami jak mam ochotę to cos wiecej czy szybka akcja : natomiat żona stwierdziła że ona nie teraz a powiedziała że zostawia sobie furtkę że jakby ona chciał zaszaleć to poinformuje mnie . W tym wszystkim pogubiłem sie teraz kim naprawdę jestem ? Kim jest moja żona . Byłem Swingersem byłem Rogaczem a teraz czy jestem Bullem ? Tamte kobiety są mężatkami . Nie powiem że nie podoba mi sie obecne życie czy układ czy komus zadarzyly sie takie rzeczy czy przemiany w pragnieniach żony ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś po prostu ruchacz pospolity zwany potocznie ruchaczem zwyczajnym.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie nie o to chodzi . Bo gdy byłem rogaczem było fajnie super i spoko . Pasował mi ten układ i nie było problemów . Teraz rogaczem juz chyba nie jestem i jak napisałem też nie jest źle a nawet bardzo mi sie podoba . Najcześciej spotkałem sie z określeniem że moja żona to Cuckcake ale kim jest facet jak ja ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś bullem, czyli połączeniem rogacza i ogiera (vel kochanka).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli już w ogóle przestanie Ciebie zdradzać, a tylko podsuwać Tobie kochanki to zostaje Ci rola Hothusband ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Jesteś bullem, czyli połączeniem rogacza i ogiera (vel kochanka)

a to tak można ?? znaczy jedno nie przeszkadza drugiemu ???

fajnie ...tez tak chce

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy na forum są ludzie jak rownież tematy dotyczące Cuckold odwrotnie ? Tematy Cuckcake czy cuckqueani . W życiu rożne rzeczy się zdarzały zainteresowania były rożne np w moim wydaniu najpierw myslalem Swingers bo był seks z innymi , pózniej przyszedł temat Rogacz bo takie stało sie ukierunkowanie . Żona z kimś albo żona on lub my i on . Ale w szaleństwie jest metoda wiec zycie szalone bierze co chce i daje co chce . Zonie trochę opadł temperament zmieniły sie potrzeby i ...

No wlasnie najpierw w ramach nagrody pózniej ciekawości coraz cześciej zaczoł pojawiać sie wątek żebym ja coś z kimś a ona grzeczna . Zachęcała prosiła , znalazła sie dobra koleżanki żony , pózniej druga , wpadła kuzynka . I tak okazalo się że żonie sprawia przyjemność kiedy widzi słyszy czy uczestniczy w moim seksie z inną . Zabawy były coraz śmielsze a prośby żony miały coraz bardziej szalony wydźwięk . Seks z nia i inną gdy przy użyciu dildo była na dwa baty brana czy razem ze mną brała inną czy nawet prośby o skończenie w innej by ona mogła potem pieścić tamtą językiem , pieszczenie innej językiem gdy ja byłem w ciasniejszej dziurce . To wszystko było jeszcze przeplatane czasami seksem żony z inny facetem jakimiś podrywami czy nawet party gdzie mimo wszystko kobiet na nich jest kilka a facetów sporo wiec łowiła jak mogła ( mieszkamy w UK) ale coraz bardziej szala przechylała się do tego bym ja miał czeciej seks z inną jak ona z innym . W końcu praktycznie znalazła mi na " stałe " dwie kochanki ( stałe znaczy że raz czy dwa w miesiącu z każda z nich a obie nie wiedza o sobie jest jakiś seks obie to jej dobre przyjaciółki koleżanki a czasami jak mam ochotę to cos wiecej czy szybka akcja : natomiat żona stwierdziła że ona nie teraz a powiedziała że zostawia sobie furtkę że jakby ona chciał zaszaleć to poinformuje mnie . W tym wszystkim pogubiłem sie teraz kim naprawdę jestem ? Kim jest moja żona . Byłem Swingersem byłem Rogaczem a teraz czy jestem Bullem ? Tamte kobiety są mężatkami . Nie powiem że nie podoba mi sie obecne życie czy układ czy komus zadarzyly sie takie rzeczy czy przemiany w pragnieniach żony ?

A po kiego chu.a artykuować kim jesteś ?

Jestes szczesliwy? Wystarczy :-) :-) :-)

I zapewniam, wielu, oj bardzo wielu też chciałoby tak jak Ty nie wiedzieć kim są :-) :-) :-) :-)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a to tak można ?? znaczy jedno nie przeszkadza drugiemu ???

Można.

Preferencje wybrałeś z sufitu? Czy jednak coś przeczytałeś wcześniej na ten temat? ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tym wszystkim pogubiłem sie teraz kim naprawdę jestem ?

Jesteś Ruchadełko Leśne.

Skoro mieszkasz w UK to możesz nie wiedzieć, że R.L. to ulubiona postać nocnej wymiany tweetów pana naszego lokatorskiego pałacu prezydenckiego.

A poważniej, to jeszcze trochę i całkiem się pogubisz, zwłaszcza z żoną. "Żona" to pojęcie albo treściwe, albo umowne. Jak się stani umowne, to poznasz żonę że żona, po tym, że jest w jakimś papierku napisane: żona

A dalej, to zależy, co chcesz z tym zrobić.  Jeśli chcesz, żeby "żona" miało więcej treści, to musisz to wszystko nieogarnięte ogarnąć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy na forum są ludzie jak rownież tematy dotyczące Cuckold odwrotnie ? Tematy Cuckcake czy cuckqueani .

Oczywiście że są. Użytkowniczki takie są w grupie: Rogatka.

Według forumowego "zaszeregowania" jesteś w tym momencie Bullem,

Co do pozostałych, to tak jak poprzednicy, ciesz się tym co masz. Nie ma co rozkminiać za wiele.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...