Skocz do zawartości
Zouza

Ja wymiękam

Rekomendowane odpowiedzi

Zou, Ty masz fajne nogi i atrakcyjna jesteś, no więc trudno abyś lubiła cienkie, mało atrakcyjne nogi u faceta, który ma dać Tobie rozkosz godną Twej osobie. Mam proste nogi, podobno zgrabne ale na udach schudłem za dużo więc się nie nadaję, choć bym chciał :)  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki mój fetysz

hmm...fajne....

ale ja chyba wolę troszkę mniej jednak mięśni...bardziej "zwyczajny" wygląd.. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Logan, popatrzeć, a poużywać - dwie różne sprawy ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

popatrzeć, a poużywać - dwie różne sprawy

ale ja i tak i do patrzenia i do używania podobnie myślę...

ciut za dużo tych mięśni... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm...fajne....

ale ja chyba wolę troszkę mniej jednak mięśni...bardziej "zwyczajny" wygląd.. 

Ten model, gdy nie pozuje, nie startuje w zawodach, poziom wody w organizmie ma taki jak my wszyscy wygląda całkiem normalnie zapewne...

Widać te mięśnie bardziej niż u każdego, ale trochę się zalewają...i jak nie są napięte do zdjęcia też nie wyglądają tak drastycznie :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Serio :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuzia,powiem Ci tylko w sekrecie,żeeee.......takie umięśnione nogi mają chłopaki z naszej kadry narodowej w piłce nożnej :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tu nawet umięśnione uda nie pomogą. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

takie umięśnione nogi mają chłopaki z naszej kadry narodowej

.. albo zagraniczni pakersi.

W sumie to lepiej je na zdjęciach oglądać niż na żywo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...